DoNaLd ارسال شده در June 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2021 @ToToN درخواست عضویت شما تایید شد. (آماده تست باشید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در June 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: عباس • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال، بی کار، با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بالا 50 بار نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در June 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2021 @AbbasMZ درخواست عضویت شما تایید شد. (آماده تست باشید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DangerSquad ارسال شده در June 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۱ • اسم واقعی: مهران • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بامرام شوخ بی رحم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کار بلدن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۲ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در June 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2021 @imperial2021 درخواست عضویت شما تایید شد. (آماده تست باشید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iJanatan ارسال شده در June 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بامرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4/5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00- 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مطمعنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3/4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
killuminati ارسال شده در June 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: صالح • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سلام صالح هستم بازیکن کهنه کار سرور. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:عضو فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون میخوام زود پیشرفت کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ خیلی زیاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در June 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2021 @iJanatan درخواست عضویت شما تایید شد. (آماده تست باشید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در June 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2021 سن واقعی: 17 • اسم واقعی: سپهر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب و کار بلد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغییر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:عضو فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): گرفتن رنک ۲ • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن باحالیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴بار نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در June 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2021 @killuminati درخواست عضویت شما تایید شد. (آماده تست باشید) @xSepehr درخواست عضویت شما تایید شد. (آماده تست باشید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirhosyin ارسال شده در June 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: امیر حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ نا معلوم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی ندارم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در June 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آرش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال شاد وخندان کارم هم عالیه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6یا7ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00-15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اولین فکشنمه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): این فکشن را دوست دارم و با این کار حال میکنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کار راحتی دارد و دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 9بار نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LORDMohammad ارسال شده در June 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2021 @amirhosyin درخواست عضویت شما تایید شد. (آماده تست باشید)@arashzx درخواست عضویت شما تایید شد. (آماده تست باشید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BRDKZA ارسال شده در June 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی: بردیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال و خفن و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2تا5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (17:00-7:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: عضو فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون باحاله و بهش علاقه زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کار راحتیه و بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 یا 3 بار ولی الان که درخواست دادم 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LORDMohammad ارسال شده در June 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2021 @BRDKZA درخواست عضویت شما تایید شد. (آماده تست باشید) منابع تست :- ۸ سوال از قوانین عمومی - ۷ سوال از قوانین دسته ملایم - ۵ سوال از قوانین پارامدیک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Famous ارسال شده در June 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسره خوبیم زیادم صحبت نمیکنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بین 1 تا 2 ساعت بعضی روزها • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 -00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فراموش کردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای اهدای خون به نیازمندان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به نیازمندان کمک میکنم همین گره گشای مشکلاته • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LORDMohammad ارسال شده در June 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2021 @Famous درخواست عضویت شما تایید شد. (آماده تست باشید) منابع تست :- ۸ سوال از قوانین عمومی- ۷ سوال از قوانین دسته ملایم- ۵ سوال از قوانین پارامدیک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kobi199 ارسال شده در June 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17• اسم واقعی:عسل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب• روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیااد• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوستش دارم• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LORDMohammad ارسال شده در June 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2021 @Kobi199 درخواست عضویت شما رد شد. شما در حال حاضر در فکشن News Reporter هستید و در آنجا فعالیت دارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahditmx ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: به کسی کاری ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به فکشن مدیک علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به فکشن مدیک علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LORDMohammad ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 @Mahditmx درخواست عضویت شما تایید شد. (آماده تست باشید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehdirezaii ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: به کسی کاری ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به فکشن مدیک علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به فکشن مدیک علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 ویرایش شده June 30, 2021 توسط Mehdirezaii نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LORDMohammad ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 @Mehdirezaii درخواست عضویت شما رد شد. شما در حال حاضر در فکشن News Reporter هستید و در آنجا فعالیت دارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bnjamin ارسال شده در July 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: بنیامین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور با اعتماد به نفس و.. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیش از 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 الی 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: که به این اقلیت بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کمک برای بهبود • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون از عملکردم شاید خوشش بیاد لیدر • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیش از 2 بار ≛ ما با كسی بازی نكرديم ولی سوت پايان خيليا رو زديم(: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LORDMohammad ارسال شده در July 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2021 @Benjamin درخواست عضویت شما رد شد. شما دارای Faction Punish (FP) هستید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.