MMDD ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: مهدیار • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش دانا عاقل صبور توانا خونسرد درون گرا با اعتماد به نفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (13:00-20:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:عدم علاقه و نداشتن تایم کافی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):برای پیشرفت خود و رفتن به دسته های بالاتر و تجربه جدید تر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه ها نشان داده که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
carhondon ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی:۱۹ • اسم واقعی: اسد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، فعال، خوش اخلاق. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رفیقام تو اقلیت هستند و علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
omed20 ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربان اهل رفاقت و صداقت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12تا1 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدن و تکراری بودن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):دوست دارم مشغول کار در اقلیت باشم دوست دارم برای دیگران یه آدم مفید باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم به دیگران کمک کنم و علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AkbarGta ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 سال • اسم واقعی: محمدمهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان ، خوش برخورد ، ایجاد انگیزه ، توانا ، قدردان ، دانا و ... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 تا 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون کار داشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون دوستام اینجا هستند و فکشن خوبی هست کلا با صفا هست و به مردم کمک می کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خوبه دیگه انقدر سوال می پرسید بسه دیگه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 بار نقل قول غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس. :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Edrissediqi ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ادریس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق کار بلد مهربان با مزه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8:00 12:00 2:00 6:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در هیچ فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدر و ساب لیدر های خوبی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DragonBlu ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سیاوش • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان -خوش اخلاق - عاشق بازی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 یا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 13:00 الا 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): داشتن لیدر خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه ی زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 یا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadTaj ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهران • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - خوش برخورد - جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3-5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تجربه های جدید. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میزان علاقهام به این فکشن. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول .𝘿𝙤𝙣'𝙩 𝙁𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙁𝙤𝙧 𝘼𝙣𝙮𝙤𝙣𝙚, 𝙁𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙁𝙤𝙧 𝙔𝙤𝙪𝙧𝙨𝙚𝙡𝙛, 𝙏𝙝𝙚𝙮 𝘿𝙤𝙣'𝙩 𝙉𝙚𝙚𝙙 𝙔𝙤𝙪 𝐌𝐲 𝐚𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭𝐬 𝑴𝒚 𝒃𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mamazi ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:13 • اسم واقعی: ایلیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش دانا عاقل صبور توانا خونسرد درون گرا با اعتماد به نفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (13:00-20:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:عدم علاقه و نداشتن تایم کافی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):برای پیشرفت خود و رفتن به دسته های بالاتر و تجربه جدید تر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه ها نشان داده که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaResT ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق جدی در کار احترام کننده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیشتر از ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00- 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خواستم تنوع ایجاد کنم و تا حال این فکشن رو تجربه نکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): گانر خوبی ام عاشق رنگ این فکشن هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه مند هستم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵+ بار My : https://uploadkon.ir/uploads/696e01_24InShot-۲۰۲۴۰۷۰۲-۰۰۰۷۰۰۵۹۱.jpg نقل قول ReveNgerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeacherAmin ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ارام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعن • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 نقل قول خدارو شکر تو تقویمــــ روزِ نامرد نداریم وگرنه باید به خیلیا تبریکـــ بگیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DragonBlu ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سیاوش • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان -خوش اخلاق - عاشق بازی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 یا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 13:00 الا 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): داشتن لیدر خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه ی زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 یا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KurdAli ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کاری، صبور، فعال،جذاب، • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ بعدظهر تا ۱۲ شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه به خدمت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به کمک • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۶ نقل قول MyAccount لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KINGBATMAN ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 30 • اسم واقعی: مصطفی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کاری، صبور، فعال،جذاب، • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ بعدظهر تا ۱۲ شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه به خدمت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به کمک • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۶ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Taha11228 ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: محمدطاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پایه و دوستار ارپی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6الی7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00 _ 01:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن قبلی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه به paramedic • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2الی 5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HoBiT ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: الینا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان.خوش اخلاق.باحوصله و عاشق گیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4الی5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00_18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):به دلیل علاقه مندی زیاد و کسب در آمد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خیلی علاقه دارم و برای کسب در آمد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4الی5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammad18 ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00-13:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای رنک 2 و پول • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarGod ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: صالح • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آدمی صبور و موفق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ تا ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00__22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:به دلیلی از فکشن کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون فکشن باحالی می باشد و کار های آسونی دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون پول خوب میدهد و فکشن مناسبی برای من است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰تا ۱۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
tonam ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد امین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: منطقی و خوش اخلاق و دوست دار ویدیو گیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3~7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی تا الان نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون اقلیت خوبیه و بهش علاقه مند ام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون منطقی ام و این فکشن رو دوست دارم و میخوام یک کمک کننده به پلیر های سرور باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 بار تا 5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Khande ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: قوی مهربان. سخت کوش، خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00تا 6:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:fp30 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون دوستام اینجا هستن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SydSina ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سینا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال اعتماد به نفس بالا صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 05:00-00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): درآمد و علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ ساده بودن فکشن و مناسب شخصیت من • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +6 نقل قول بآ قآنونِ خودِت زِندِگی کُن اینجآ پُشتِ سَر خُدآ عَم حَرف میزَنَن . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hesa ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حسام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: تابع قوانین بازی به دستورات عمل میکنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8:00_13:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:مشکلات کامپیوتر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): امداد گری علاقه مندی وheal رساندن به پلیر ها • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه مند هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abbas1345 ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: عباس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور،مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00-11:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه به امدادگران • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ سری به محل بیمار میرسم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 78 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
STeeLShadow ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: نیما • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب باهوش صبور مهربان خوش اخلاق خوش رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱تا۵ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم پول خوبی میده گانریم خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۸ بار نقل قول https://img7.ir/images/78670420679945959015.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Art ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: سام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و آرهم گ جدی عشق ب آرساکیاگیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 05:00-01:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای امتحان شدید • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون قبلاً توش بودم و خیلی دوست داشتنی است. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رفیقانم در این فکشن هستند و من خیلی فکشن امداد گری را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hessam444 ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حسام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: اروم با اعتماد بنفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10الا 15 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 02:00-13:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه داشتن به مدیک بودن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خون سرد هستم سعی میکنم به بقیه تا حد امکان کمک کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3الا1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.