HamedTu5 ارسال شده در شنبه در 16:50 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 16:50 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: حامد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور ، با اخلاق ، رسیدگی بالا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ یا ۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ترک نکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): فکشن خوبیه... • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کمک کردن به پلیر ها و تجربه کردن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ATOM ارسال شده در شنبه در 17:12 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 17:12 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل :• سن واقعی: 18 • اسم واقعی: عارف • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و بسیار انتقاد پذیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18تا22 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن علاقه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد به امداد گری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ استعداد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول me: my bro: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sakoraa ارسال شده در شنبه در 17:16 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 17:16 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: حامد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان ، باهوش ، کار کن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 تا 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 5 تا 6 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون از بچگی علاقه زیادی به دکتری دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدر و ساب لیدر خوبی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 بار ویرایش شده شنبه در 17:17 توسط Sakoraa نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erii ارسال شده در شنبه در 17:22 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 17:22 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، فعال، خوش اخلاق. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رفیقام تو اقلیت هستند و علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iDocToR ارسال شده در شنبه در 18:17 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:17 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان فعال صبور خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
haster ارسال شده در شنبه در 18:29 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:29 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 10 • اسم واقعی: مختبی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و پرانرژی و اعتماد به نفس زیاد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ الی ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (18:00 - 02:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تو هیچ فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ این فکشن برای شروع مناسب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mazhar ارسال شده در شنبه در 20:27 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مودب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00. 1:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بدلیل بازی نکردن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IAlarmGod ارسال شده در شنبه در 20:57 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:57 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: دانیال • در چند کلمه خود را توصیف کنید:صبور و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ تا ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 , 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:داخل فکشن نبودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خدمت به مردم رو دوست دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirkz ارسال شده در یکشنبه در 06:46 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 06:46 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: باران • در چند کلمه خود را توصیف کنید:صبور و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ تا ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 , 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:داخل فکشن نبودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خدمت به مردم رو دوست دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
yahyaa ارسال شده در یکشنبه در 08:38 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 08:38 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شوخ وضیفه شناس قانون مدار • روزانه چقدر بازی می کنید؟۵یا ۷ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00-13:00):شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: داخل فکشنی نوبم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):کمک به مردم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۸بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
cim ارسال شده در یکشنبه در 14:07 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:07 • سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:18 • اسم واقعی: ارشیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و خوش برخورد و علاقه و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6تا 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):11 تا 1 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوست داشتن فکشن دسته ملایم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و مهارت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amin1824 ارسال شده در یکشنبه در 14:08 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:08 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: امین • اسم واقعی: 16 • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان_خوش اخلاق_دلسوز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6یا7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00تا19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):دوست دارم میتونم مفید باشم خیلی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون واقعا هست خیلی دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza15 ارسال شده در یکشنبه در 14:11 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:11 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و سخت کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:داخل فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):برای علاقه بسیار زیاد خودم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای علاقه بسیاز زیاد خودم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ تا ۶ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodOfGaMers ارسال شده در یکشنبه در 14:48 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:48 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: پارسا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش ، باهوش ، با معرفت و ... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بین 4 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 21:00 - 15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: هنوز فکشنی ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون شغل تبلیغ گذاشتن را دوست دارم و با مردم حرف بزنم و لایو بگیرم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون دوستش دارم خیلی خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosseinBanGi ارسال شده در یکشنبه در 15:47 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:47 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و سخت کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:داخل فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):برای علاقه بسیار زیاد خودم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای علاقه بسیاز زیاد خودم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kianoosh7882 ارسال شده در یکشنبه در 15:54 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:54 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: کیانوش • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان سخت کوش فعال و پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الی 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 تا 14:00 و 21:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: داخل فکشن خاصی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به فکشن و لیدر خوب درامد خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا در ان میتونم بیشترین فعالیت انجام بدم و رنک بالا ببرم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosseinFarahani ارسال شده در یکشنبه در 17:19 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blody ارسال شده در یکشنبه در 17:38 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:38 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: محمد سبحان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور مهربان خونسرد • روزانه چقدر بازی میکنید: ۳ الی ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی میکنید؟ ۱تا۳ ۴تا۷ • چرا فکشن قبلی را ترک کردید؟ فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ برای این که احساس می کنم که این فکشن جای مناسبی برای من است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کمک کردن به مردم و درآمد خوبی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک میکنید؟۳بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
heydar8135 ارسال شده در یکشنبه در 18:20 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:20 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حیدر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شوخ وضیفه شناس قانون مدار • روزانه چقدر بازی می کنید؟۵یا ۷ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00-13:00):شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: داخل فکشنی نوبم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):کمک به مردم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۸بار دوست دارم که نقل قول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaChePaiyN ارسال شده در یکشنبه در 19:00 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 19:00 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
awt ارسال شده در یکشنبه در 20:57 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:57 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ارمین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: من بهترینم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ساعت ۴+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 05:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن قبلی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشن ب من نیاز داره تا بهترین فکشن باشه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون پلیر هایی مثل من رو نیاز داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +100 ویرایش شده یکشنبه در 20:59 توسط awt اختلالات تایپی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kodetagar ارسال شده در یکشنبه در 21:10 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 21:10 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان صبور دل رحم و شجاع • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:30-24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: 80fp • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه ای که به دکتر شدن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همش علاقه ست عزیزم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۸ ۹ بار ویرایش شده یکشنبه در 21:11 توسط kodetagar نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPioneeR ارسال شده در دوشنبه در 06:19 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 06:19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 32 • اسم واقعی: امین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بی حوصله و حساس در کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:30 الی 23:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بخاطر ادمینی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بیکار نمونم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کارش راحتر از بقیه فکشناست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15 بار نقل قول ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaDiSeH ارسال شده در دوشنبه در 10:07 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 10:07 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ضحا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون خوش اخلاق صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ ویرایش شده دوشنبه در 10:07 توسط HaDiSeH 1 نقل قول 𝑴𝒚 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝒍𝒐𝒗𝒆𝒔 ♡ 𝖲𝗈𝗆𝖾𝗍𝗂𝗆𝖾𝗌 𝗒𝗈𝗎 𝗁𝖺𝗏𝖾 𝗍𝗈 𝗅𝗈𝗏𝖾 𝗉𝖾𝗈𝗉𝗅𝖾 𝖿𝗋𝗈𝗆 𝖺 𝖽𝗂𝗌𝗍𝖺𝗇𝖼𝖾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
carhondon ارسال شده در دوشنبه در 11:15 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 11:15 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل :• سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و بسیار انتقاد پذیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18تا22 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن علاقه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد به امداد گری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ استعداد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.