kingmmm ارسال شده در جمعه در 15:40 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 15:40 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل؛ • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: فرهاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش قلب صبور نیکو کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): و 15:00-18:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نرفته بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای تجربه کردن فکشن معلم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست: مناسبی برای شما هست؟ چون خوش قلب و مهربان هستم و کمک میکنم به نا توان ها • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoLoNeL ارسال شده در جمعه در 16:17 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:17 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: احسان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب اروم گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00-23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: وقتشو نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون علاقه دارم و ار۲ بگیرم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول alchemist ☠ My Account's: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRAcTiveS ارسال شده در جمعه در 16:39 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:39 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی:امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید:خوش اخلاق صبور و آماده به کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 الی 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):13:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شدن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون علاقه به آن دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+20 نقل قول بزرگ شدن ارزو ای بود که به امتحانش نمی ارزید...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jas ارسال شده در جمعه در 16:45 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:45 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مشتی کار درست پسر تنها • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +۲ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): برخوردی ندارد هر موقع بیکار باشم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): آمپول بزنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۹۸۶۳۲ نقل قول ○ در سـرم جـنگ هـاے بسـیاریـست ڪـہ تنها کشتــہ اش منـم... ♤ ♡ ◇ ♧ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheParsa ارسال شده در جمعه در 16:55 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:55 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: پارسا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب - باهوش - صبور - مهربان - خوش اخلاق - خوش رفتار - زیبا - علاقه به گیم - تلاشکار - کوشا - علاقه به خوراکی - علاقه به ورزش - علاقه به مسافرت - علاقه به موسیقی. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 الی 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 2 ظهر تا 2 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استعفا دادم و خسته شده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد و پول خوب لیدر خوب داره و ممبر های خوب داره در کل جای باحالیه. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم و پول خوب میده و دوست دارم کمک کنم به این فکشن. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BeLR ارسال شده در جمعه در 16:56 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:56 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بنب انرژییی با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از (09:00)تا ( 16:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون زیاد بازی میکنم و بدرد اکتیویتی میخورم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tina11 ارسال شده در جمعه در 17:11 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:11 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: امین • اسم واقعی: 16 • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان_خوش اخلاق_دلسوز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6یا7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00تا19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):دوست دارم میتونم مفید باشم خیلی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون واقعا هست خیلی دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sobhansl ارسال شده در جمعه در 17:22 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:22 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: سبحان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و خون گرم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 تا 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 تا 23:59 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):اولین فکشنی هست که رفتم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بله • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alimojavery1 ارسال شده در جمعه در 17:24 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:24 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال اعتماد به نفس بالا صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 05:00-00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): درآمد و علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ ساده بودن فکشن و مناسب شخصیت من • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRjAnSuZ ارسال شده در جمعه در 17:36 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:36 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیررضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کار کن فعال گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ از 14:30 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای رنک دو شدن و علاقه شدید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فعال لیدر خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
varden ارسال شده در جمعه در 18:04 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:04 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: . سن واقعی: 19 • اسم واقعی: پوریا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدود 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17 تا 20 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی عضو نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیاد به امداد گران • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ استعداد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 یا 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
abolfa ارسال شده در جمعه در 18:25 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:25 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ابولفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:30 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): جای بسیار مناسب برای کار • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به شغل امدادگری علاقمند هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 تا 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DavldSoN ارسال شده در جمعه در 18:25 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:25 !! اصلاحیه !! پست عضویت افرادی که از @Salakhi به بعد پست گذاشتن مورد قبول است . با عرض سلام و احترام خدمت مقاضیان ورود به اقلیت Paramedic به اطلاع میرساند، عضو گیری راس ساعت 17:15 تاریخ 6-12-2024 آغاز شده و در ساعت 17:15 و به تاریخ 8-12-2024 به پایان خواهد رسید. علاقه مندان به عضویت میتوانند از زمان قید شده ، درخواست های خودشون رو ارسال کنند. با تشکر از همکاری شما. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BroN2Kill ارسال شده در جمعه در 18:27 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:27 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: سعید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر خوش اخلاق با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دلم خواست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بهش علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tina11 ارسال شده در جمعه در 18:29 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:29 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: امین • اسم واقعی: 16 • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان_خوش اخلاق_دلسوز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6یا7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00تا19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):دوست دارم میتونم مفید باشم خیلی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون واقعا هست خیلی دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FasTShoT ارسال شده در جمعه در 18:30 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:30 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: اران صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 الی 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRjAnSuZ ارسال شده در جمعه در 19:35 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:35 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیررضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کار کن فعال گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ از 14:30 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای رنک دو شدن و علاقه شدید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فعال لیدر خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMOESY ارسال شده در جمعه در 19:45 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:45 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بسیار مهربان و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20 تا 24 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کمبود علاقه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد به امداد گری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ استعداد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 تا 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nav1dw ارسال شده در جمعه در 19:58 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:58 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: نوید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: سخت کوش شوخ طبع رفیق روزای سخت همه. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00-03:00. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلا در فکشنی نبودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقم به این فکشن و بخاطر درآمد خوبش. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد و دوست دارم به همه کمک کنم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 بار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abobaker ارسال شده در جمعه در 20:37 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:37 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با جنبه و انتقاد پذیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19 الی 23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اولین فکشن است • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و در امد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ استعداد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeacherAmin ارسال شده در جمعه در 20:40 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:40 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور خوشحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-13:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
azhdar2024 ارسال شده در جمعه در 20:50 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:50 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: اژدر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش.صبور.بخشنده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (13:00 - 18:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مهارتش رو دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ بار نقل قول 𝗝𝘂𝘀𝘁 𝗘𝗙𝟳 :MY ΛCC♡UИT :MY Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TKFLASH ارسال شده در جمعه در 21:13 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:13 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۹ • اسم واقعی: امیر حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: علاقه دارم باادب با شعور حرف گوش کن • روزانه چقدر بازی می کنید؟4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۲تا ۶ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):برای گرفتن R2 • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه روزانه چند بار انجمن را چک می کنید ۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirmohammd13860 ارسال شده در جمعه در 21:29 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:29 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیرمحمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و در خدمت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):(09:00-12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برایه خدمت به پلیرها • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ در خدمت مردم هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3الی5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nemking ارسال شده در شنبه در 03:48 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 03:48 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی:نیما • در چند کلمه خود را توصیف کنید:فعال باادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۲الی ۷ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ عاشق این فکشن هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵بار نقل قول به قول چارلی چاپلین : عادت ندارم درد دلم را به هر کسی بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم نه قلبی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.