ROKY ارسال شده در سهشنبه در 20:24 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:24 •عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهیار • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان دلسوز خوش اخلاق بخشنده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6+ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 6:00 صبح • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون که فکشن خوبیه و از این فکشن خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول 🇦 🇷 🇲 🇴 🇷 🇹 🇪 🇦 🇲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در سهشنبه در 21:06 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 21:06 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: امیرحسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسری مهربان و باهوش و حقوقدان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای علاقه و سرگرمی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تجربه کافی از فکشن را دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
korshkaber ارسال شده در سهشنبه در 21:21 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 21:21 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: عدنان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان فداکار کنجکاو • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ الی ۶ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 الی 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن قبلی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیاد ب این فکشن و کمک به بازیکنان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و کمک رسانی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۸ یا ۱۰ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rez666 ارسال شده در دیروز در 03:06 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 03:06 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 15 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عاشق سمپ هستم و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟(مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نبوده ام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فکشن مورد علاقه من است و علاقه زیادی به دسته ملایم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسب برای شما هست؟ چون با سلیقه من سازگار است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ToofanBlacK ارسال شده در دیروز در 03:28 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 03:28 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان صبور خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟+۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۰۱:۰۰تا ۰۶:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پول خوبی دار • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۱۰ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RebeL ارسال شده در دیروز در 07:13 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:13 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: محمود • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فوق العاده باهوش و قوی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3،4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 به بعد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: مدت طولانی آنلاین نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جای من خالیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول !We Keep It Real Around Here لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در دیروز در 08:26 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:26 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مهرداد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بامرام، شوخ، صبور، هدفمند، پرتلاش، تسلیم ناپذیر. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نبودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون در آمد خوبی داره و اینکه دوست دارم تجربه جدیدی در این فکشن کسب کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل اینکه اینجا رو دوست دارم و اینکه ممکنه جای مناسبی برای من باشه. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20+ بار نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در دیروز در 08:54 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:54 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوب مهربان سخت کوش خونسرد پرتلاش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ تقریبا ۸ الی ۱۰ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:80FP • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): داشتن درآمد و بودن در شغل • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ حقوق هفتگی و علاقه به امدادگر • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMohammad ارسال شده در دیروز در 09:34 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:34 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال آرام خوش اخلاق گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۳ تا ۶ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتن وقت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): حقوق خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ اکتیویتی آسان • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ یا ۳ بار. نقل قول My account My brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
haster ارسال شده در دیروز در 09:44 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:44 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محسن • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و پرانرژی و اعتماد به نفس زیاد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ الی ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (18:00 - 02:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تو هیچ فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خدمت به سرور • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YazlD ارسال شده در دیروز در 09:55 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:55 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 12 • اسم واقعی: ابولحسن • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال باهوش ارم پور انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00==19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن عالیی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpyGard ارسال شده در دیروز در 09:56 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:56 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوب مهربان خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در دیروز در 10:10 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 10:10 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و سخت کوش و هلپر بازی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ معمولا 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل آمدن به دسته ملایم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون علاقه دارم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ توانایی و تایمشو دارم که باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
qwert12345 ارسال شده در دیروز در 11:05 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 11:05 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید:گیمر-خفن-عاشق فکشن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳تا۴ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۳:۳۰تااااااا۰۰:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی پرکار نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۲تا۴بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در دیروز در 11:17 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 11:17 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: علی رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال، پر انرژی، خستگی ناپذیر، کمی هم خستگی پذیر، دوستدار آرساکیا، هلپر بازی، با مرام و مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: مشکلات • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟(حداقل چند کلمه): این فکشنو دوست دارم و علاقه دارم و جای مناسبی میتونه باشه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن رو دوست دارم و علاقه دارم اینجا باشم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +30 نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoLoNeL ارسال شده در دیروز در 11:58 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 11:58 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حامد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب اروم گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم بهش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار ویرایش شده دیروز در 11:58 توسط CoLoNeL نقل قول 𝑵𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒈𝒊𝒗𝒆 𝒖𝒑, 𝒈𝒓𝒆𝒂𝒕 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒕𝒂𝒌𝒆 𝒕𝒊𝒎𝒆 ❤ My Account's: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WinstonBlue ارسال شده در دیروز در 12:18 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 12:18 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: عسل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و خونسرد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 - 01:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مدیک رو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 13+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRAcTiveS ارسال شده در دیروز در 12:35 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 12:35 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال اعتماد به نفس بالا صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۳:۰۰ الی ۲۳:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بدلیل اینکه این فکشن رو دوس دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟20 بار نقل قول بزرگ شدن ارزو ای بود که به امتحانش نمی ارزید...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShadowKnight ارسال شده در دیروز در 12:43 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 12:43 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:20 • اسم واقعی:علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال صبور مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 الی 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دویست دارم به مردم کمک کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hesam88 ارسال شده در دیروز در 13:06 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:06 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۲ • اسم واقعی: رامین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر جنب و جوش و عاشق ارساکیا گیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲الی ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بیشتر در ساعت ۱۴:۰۰ - ۱۷:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای در آمد خوب فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون از بقیه اقلیت های ملایم راحت تر است و دست فرمون من خوب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در دیروز در 13:12 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:12 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: صالح • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بچه آروم باحال و بامعرفت با ادب ماشین باز مودب خجالتی خلاصه بچه خوبیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیاد به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۱۰۰ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imyasln ارسال شده در دیروز در 15:22 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:22 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: یاسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، خوش اخلاق، اعتماد به نفس بالا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۰ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰ تا ۲۲:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای گرفتن رنک 2 و سرگرمی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه مند هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ نقل قول ! <ContinueS> ! <TIke TIke Mikonim> <Survival Team> <TK> <ST> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eye ارسال شده در دیروز در 16:12 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 16:12 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:18 • اسم واقعی:کیان • در چند کلمه خود را توصیف کنید:فعال - باهوش - با تجربه - مهربان - صبور - با معرفت - با ادب - گانر - مهارت وار دادن - علاقه مند به فوتبال - کار بلد - پایبند به قوانین - قدرت مند - راننده حرفه ای - علاقه زیاد به دسته متوسط - علاقه مند به گیم - پرنده هارو دوست دارم - پرده زدن در خانه رو دوست دارم - بی کار - علاقه زیاد به ماشین ها - رفیق باز - اهله کشیدن گل - علاقه زیاد به گل رز - تو خونه سیگار میکشم و تریاک - یک ادم سینگل - بچه دوست ندارم - لیدر این فکشن رو خیلی دوست دارم - یک ماهه نیومدم دسته متوسط - ادمین های سرور ارساکیا گیم رو دوست دارم - هلپر های ارساکیا گیم رو دوست ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟+11 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):12:00 - 01:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:علاقه ای نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون فکشن خالی هستش و هم دوسش دارم هم دوسش ندارم ولی اکثرا بچه های باحال و با جنبه میان توش و خاطره های خوبی تو این فکشن دارم و دوست دارم دوباره برگردم به این فکشن با اینکه خیلی از بچه های ما از این فکشن رفتن ولی حال میده بیام تو این فکشن لیدرشم بچه ی خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KA3RA ارسال شده در دیروز در 16:21 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 16:21 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: کسری • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال،صبور،بامزه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 02:00 - 08:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلاً فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون علاقه زیادی به این فکشن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون مهارت دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iTopraK ارسال شده در دیروز در 16:59 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 16:59 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: آرمین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: جنگی ، پرتلاش ، قوی ، پرو • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ، 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): من از ساعت 1 شروع میکنم تا 7 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون جای من تو این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کسایی که کانر هستن وقتی فایت میدم جونشون کم میشه و من اون موقع بهشون جون میدم که دوباره بتوانن با هم بجنگن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 ، 6 بار در روز ویرایش شده دیروز در 16:59 توسط iTopraK نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.