error8 ارسال شده در June 22, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2017 سلام من سمپ همش ارور رپورت کرش میاد اصن نمی تونم وارد بازی بشم لطفا کمک کنی با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در June 29, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2017 با سلام تمامی مد ها و چیت های خودتون رو پاگ کنید، کرک سالم بازی رو بریزید و ترجیحا از نسخه هایی از بازی که رادیو درونشون حذف شده استفاده کنید. @error8 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
error8 ارسال شده در June 29, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2017 با سلام من هیچ مدی ندارم و چیت ندارم الان هم درست شده مشکلش رفتم تو اینترنت جی تی ای رو فشرده با حجم 600مگ دان کردنم بعد اونو حذف کردم درست شد باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpeedNeveR ارسال شده در June 30, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2017 سلام هر وقت این مشکلو داشتید گیمو حذف کنید و یک بار دیگر نصب کنید. با تشکر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
warp ارسال شده در June 30, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2017 با سلام و خسته نباشید. آیا شما از نسخه فارسی درحال استفاده هستید؟ اگر از نسخه فارسی استفاده میکنید لطفا نسخه بازی خود را عوض کرده و از بازی لذت ببرید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.