Matinjli ارسال شده در October 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: این جناب من را برای بار اول که در meeting نتوانستم شرکت کنم در همان روز به من به جای اخطار لفظی به من FW داد و در meeting بعدی FW/2 و FP80 داد بدون دلیل • مدارک (فیلم یا عکس): You Changed My Life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در October 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2020 با سلام حضور نداشتن در جلسه هفتگی FW مستقیم به همراه دارد اما در مورد FW دوم لیدر مربوطه 24 ساعت فرصت جهت ارسال مدارک و توضیحات را دارا هستند. You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
paradox ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 با سلام. FW دوم برای نداشتن Activity میباشد که activity شما 1 - 1 میباشد. مدارک : http://s14.picofile.com/file/8409787876/AG_SA_0173.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 با سلام مجدد شکایت شما رد شد. موفق باشید!+بسته شد You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده