Danir ارسال شده در October 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:... • توضیحات: ایشون با توجه به اینکه چندین بهشون گفته شده که از C-bug استفاده نکنن , ولی گوش نکردن. ناداوری یا ناحقی در مسابقات و یا انتخاب برنده پیش از شروع مسابقات ممنوع می باشد (مجازات: 3 روز محرومیت) • مدارک (فیلم یا عکس): http://uplod.ir/76bsiws161rn/Event.mp4.htm 1 سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Potent ارسال شده در October 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2020 ایشون نزدیکه 2-3 روزه داره ایونت میزاره و از Anim-bug و C-Bug استفاده میکنه (از یه ادمین پرسیدم میگفت که Anim-bug و C-Bug مجازات نداره ولی این دو به تنهایی یک Warn دارند و وقتی برگذار کننده ی ایونت هم این کار رو انجام بده 3+ روز بن باید داشته باشه به دلیل نا عدالتی در ایونت) ...Nabud shode لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در October 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2020 با سلام@shabanalipoor مدارک را ارسال کنید. ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GiLbErT ارسال شده در October 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2020 در 32 دقیقه قبل، Hail گفته است: با سلام@shabanalipoor مدارک را ارسال کنید. برایه 100 بار دارم میگم من فیلم نداشتم و ادمین تایگر اوکد گفت از ایونت هایه قبلیت فیلم داری؟ گوفتم نه بن شودم من خودم 7 روز بن شده ام این شکایات ها ام مال قبل اونهههههههههه |: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در October 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2020 بسته شد. ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده