AtoMiX ارسال شده در October 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام بنده در event یک دقعه رفتم بالا و کیل شدم این درسا ولی بار دوم من بایین بودم وایشون منو کیل کردین.لطفا رسیدگی بشه ممنون • مدارک (فیلم یا عکس): [ من در تصویر دوم داشتم راه میرفتم ک ایشون در تصویر اول منو کیل کردین ویرایش شده October 1, 2020 توسط aminsh5095 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MobbDeep ارسال شده در October 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2020 در 5 ساعت قبل، aminsh5095 گفته است: با سلام بنده در event یک دقعه رفتم بالا و کیل شدم این درسا ولی بار دوم من بایین بودم وایشون منو کیل کردین سطح دستور زبان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtoMiX ارسال شده در October 1, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2020 خوب عزیزم اشتباه در نوشتن شد خوب ک چی؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Crysis ارسال شده در October 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2020 با سلام شکایت شما رد میشه Whokill شما روشن نبوده و نمیشه گفت که کی زده بسته شد ❈❴- اڰِه ټُ خَټمِ ایـטּ ګآݛایۍ مآ؏ سٖاݪڰَړډِشٖیمٖ حٰجے لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده