matin12 ارسال شده در September 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2020 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم توضیحات: من داشتم با متر رد میشد که یه دیقه واسیادم تا برم گوشیم رو از رو تخت بر دارم که وقتی امدم این دوستمون گفت بومب مبخای گفت اره 2 عد بمب رو به من داد 10 k گفتم نمیخاب بومب ها رو پس دادم گفت 10 k نزد acc نمیکنم گفتم میزنم 1 دلار اما بعد پولم رو بده گفت باشه دادم گفتم پول رو بده گوفت 10 k ندارم 100 بار گفتم تا گفت بریم من از تو بانک بریزم به بانک تو رفتم رفت تو من باگ خردم نتونستم بیام ریکانکت دادم امد دیدم جلو بانک وایساده رفتم گفت پول رو ریختم گفتم واسیا تا برم چک کنتم دیدن نریخته پول رو گفت نریختی و این ها گفت من میخاب برم بای AFK شد بعد دو باره امد گفت متریال داری گفتم 190 k دارم گفت 50 k متریال رو بده 10 k گفتم کمه و من متریال نمیفروشت و باز هم AFK شد باز امد گفت متریال بده باز من همون رو گفتم و باز هم AFK شد باز هم امد و رفت سوار ماشین شد من هم g کردم و گفتام پول من رو بده گوفت کدوم پول داستان رو براش گفتم گفت یادم نمیاد و 1 دلار داد 1 دلار نه 1k بعد گفتم 10 k من رو بده و بعد ماشین رو ترکوند و مرد اما من فرا کردم و زندا موندم رفتم پینتبال یه فایدر پیدا کردم 4 k دادم من رو برد پیش اون AFK بود من هم گفتم برم پل فیش (پل ماهی) و ماهی بگیرم که ادمین Roya رو دیدم و گفتم چتور بیام و شکایت کنم گفت من پول رو به تو میدم تو ول کن به من پول رو داد 5 k هم زیاد داد من دیدم وجدانم نمیزاره من ول کنم تا یه کلاه بردار تو سرور و بچرخه و امدم شکایت کنم و به دوستام گفتم از اون ها هم کلاه بر داری کده اما دوستام دیگه بازی نمیکنن برا همین تو شاهدین نیستند زیاد شد ببخشید • مدارک (فیلم یا عکس): ندارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Crysis ارسال شده در October 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2020 با سلام شکایت شما رد شد مدرک ندارید بسته شد ❈❴- اڰِه ټُ خَټمِ ایـטּ ګآݛایۍ مآ؏ سٖاݪڰَړډِشٖیمٖ حٰجے لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده