Fadaei ارسال شده در September 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: _ • توضیحات: سلام. امروز در تاریخ 2020/09/28 ای بازیکن اونت دوئل گذاشته بود بعد که نوبت من شد وقتی که Request Duel رو داد و من Accept کردم و زدمش میشه Skinet باگ عه بعد در /w بهش میگم که چه ربطی داره خودتم میتونی بگیری بعد مینی گان میگیره و من رو کیل میده من الان از ایشون در خواست فیلم اونت رو دارم. • مدارک (فیلم یا عکس): درخواست فیلم اونت دارم. ویرایش شده September 28, 2020 توسط Interpol غلط املایی ????? ?? ? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در October 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2020 با سلام شکایت شما رد شد. کافی نبودن مدارک. اگر مدارکی دارید که برگزاری مسابقه را توسط فرد مورد نظر اثبات میکند در تاپیک جدید مطرح کنید. بسته شد. ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده