Hello ارسال شده در September 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2020 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: اقا این اصلا بلد نیست event بزاره بار اول یک event race گزاشته بود از 4راه LV به فرودگاه LS و بعد به کوه SF و بعد از کوه SF بیاین پایین با (hotring) یک (event (duel گزاشت وسط کار همه رو از اول تا اخر کیل کرد. الان هم یک (event(race گزاشت ماشین من را پنچر کرد چون چت را بسته بود رفتم کنازش تا باهاش چت کنم من را کیل کرد. لطفا برسی کنید • مدارک (فیلم یا عکس): http://s14.picofile.com/file/8409502692/AG_SA_0081.jpg Solo is better لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در October 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2020 با سلام شکایت رد شد. مدارک کافی نیست. بسته شد. ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده