DrMoReAz ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: عدم همکاری در Pc Check ادمین [TOP]TiGeR. اومد درخواست پی سی چک داد انی دسک رو دانلود کردم و نصب کردم بعدش اومد توی محیط پی سی بعد اون برنامه last activity رو که رو دسکتاپ هست رو دانلود کرد بعد نمیدونم چی شد که انی دسک not responding داد! تو عکس مشخصه کامپیوتر هنگ کرد و من هیچ کاری نمیتونستم بکنم. Alt shift گرفتم و توی بازی گفتم که کامپیوتر گیر کرده و نمیتونم دوباره انی دسک رو بیارم باید یه بار لوگ اوت کنم سیستمو بعد برگردم ولی قبول نکرد واسه همین 30 روز بن شدم. حتی نمیدونم چرا منو پی سی چک کردن من که تقلب نکردم تو بازی. این وسط تقصیر من چی بود آخه؟! من سرعت اینترنتم ضعیفه شاید به خاطر اون انی دسک not responding زد. خدایی 30 روز بن شدن واسه من که تقصیری نداشتم بی انصافیه دو روز دیگه هم از فکشن ttc میوفتم بیرون تمام زحماتم دود میشه. تو رو خدا آزاد کنید هر موقع بخواید پی سی چک میدم آزاد کنید که از بازی عقب نمونم گناه من چیه آخه • مدارک (فیلم یا عکس): https://bit.ly/36beas2 https://bit.ly/30a5FJS ویرایش شده September 27, 2020 توسط DrMoReAz اصلاح آدرس مدارک حالم ازتون به هم میخوره، شما لیاقت منو ندارید؛ من دیگه میرم خودافز. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در September 29, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2020 سلام و احترام بازیکن عزیز و گرامی طبق قانون ذیل: نقل قول سیستمهای بازیکن های مشکوک به استفاده از نرمافزارهای تقلب و مودهای غیرمجاز میتوانند توسط ادمینها کنترل شوند. رد کردن درخواست کنترل و عدم همکاری (خروج از بازی، crash دادن خود، ایجاد مزاحمت برای ادمین هنگام کنترل و سایر موقعیت های مشابه) قابل مجازات است (مجازات: 30 روز محرومیت) شما به هر دلیل و اتفاقی که براتون افتاده، در این کار خواسته یا ناخواسته همکاری نکردید که در نتیجه به درستی مجازات شدید. برای آنبن شدن میتونید از UCP گلد تهیه کنید. شکایت شما رد شد. بسته شد. 1 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده