Hotaru ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 هی بگو DADA POL MEDE بعدش اوکی میشی تمام بای نقل قول زندگی کوتاه نیست, زمان زود میگذره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 (ویرایش شده) جدا از شوخی من جدی بهت میگم: هیچوقت از بقیه پول درخواست نکن خودت تلاش کن و به موفقیت برس تو آرساکیا تو هر بازه ی زمانی هدف های مشخصی برای خودت تعیین کن مثلا من میخوام انقدر کار کنم تا یک Sunrise بخرم یا من هدفم رفتن به یک اقلیت و کسب در آمد در اونه علاوه بر اون سبک زندگی آرساکیا انتخاب کن مثلا اینکه همش دوست داری تو یک اقلیت باشی یا یک آدمی باشی که داخل اقلیت نری و وار و کلن و گنگ و دسته متوسط باشی . یا یک آدم معمولی باشی اهدافت رو اینطوری تنظیم کنی موفق میشی و میتونی به یه جا برسی یه توصیه هم کل زندگیت رو وابسته به آرساکیا نکن اگر اعتیاد پیدا کردی یک روز کلا از آرساکیا دور شو به احتمال خیلی زیاد مشکلت حل میشه ویرایش شده October 13, 2020 توسط Original نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۷/۱۰ در 10:32، AmiRKinG گفته است: کلاهبرداری، مخ زني و ماهی گیری، یکی از این 3 مورد رو انتخاب کن بستگی به اخلاق و علاقه خودت داره. بای ☝ ویرایش شده October 13, 2020 توسط AmiRKinG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 در 10 ساعت قبل، Luciano گفته است: اینا که گفتن همش یه قرون یه جفت دسکش میگیری یه جفت دیگه هم اضافه اگه انا پاره شدن استفاده کنی> آها حالا اگ گفتی باش باس چیکار کنی؟ یکی هست تو فروم نوشته AliAssassin ازش آدرس بگیر برو یه شب بری اونجا حله حله جون تو جواب میده تخخخخخخخخخخخ۷۷۷خخخخ۷خخ در 58 دقیقه قبل، MrNinja گفته است: هی بگو DADA POL MEDE بعدش اوکی میشی تمام بای والا من روزی 10k درامد دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 در 6 دقیقه قبل، MaTriX گفته است: Telegram > Settings > Edit Name نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 در 55 دقیقه قبل، MaTriX گفته است: Telegram > Settings > Edit Name عکس رو چیکار میکنی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SWAT ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 در 2 ساعت قبل، Original گفته است: جدا از شوخی من جدی بهت میگم: هیچوقت از بقیه پول درخواست نکن خودت تلاش کن و به موفقیت برس تو آرساکیا تو هر بازه ی زمانی هدف های مشخصی برای خودت تعیین کن مثلا من میخوام انقدر کار کنم تا یک Sunrise بخرم یا من هدفم رفتن به یک اقلیت و کسب در آمد در اونه علاوه بر اون سبک زندگی آرساکیا انتخاب کن مثلا اینکه همش دوست داری تو یک اقلیت باشی یا یک آدمی باشی که داخل اقلیت نری و وار و کلن و گنگ و دسته متوسط باشی . یا یک آدم معمولی باشی اهدافت رو اینطوری تنظیم کنی موفق میشی و میتونی به یه جا برسی یه توصیه هم کل زندگیت رو وابسته به آرساکیا نکن اگر اعتیاد پیدا کردی یک روز کلا از آرساکیا دور شو به احتمال خیلی زیاد مشکلت حل میشه حیف این استعداد و طرزه فکر که اینجا داره هدر میره تو زندگی واقعی اینجوری بزاری دنیارو میگیری 2 نقل قول คгรђเครฬคՇ#? ??? ??? ?????'? ???? ??? ?? ????? ???? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 در 2 ساعت قبل، Original گفته است: اگر اعتیاد پیدا کردی یک روز کلا از آرساکیا دور شو به احتمال خیلی زیاد مشکلت حل میشه حل نمیشه ب نظر من اگه میخوای حرفی ای شی کنجکاو باش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kbr83 ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 دو روش ! DADA POOL MIDI !!!! یا ماهی گیری من خودم lvl 17 هم ولی گاه گداری از dada pool midi استفاده میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 در 1 ساعت قبل، kbr83 گفته است: دو روش ! DADA POOL MIDI !!!! یا ماهی گیری من خودم lvl 17 هم ولی گاه گداری از dada pool midi استفاده میکنم یه روش دیگه هم هست کلا بای بدید برید یه سرور دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 در 7 دقیقه قبل، Panahi گفته است: تنها راه موفقیت در آرساکیا صبوری + اقلیت خوب + Fish = زندگی خوب با شغل خوب توصیه می شود به این مخلوط چاشنی DADA PUL MEDE نیز اضافه گردد که طعم آن را چشمگیر می کند. تا کشفیات دیگر بدرود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 در 7 دقیقه قبل، Panahi گفته است: تنها راه موفقیت در آرساکیا صبوری + اقلیت خوب + Fish = زندگی خوب با شغل خوب توصیه می شود به این مخلوط چاشنی DADA PUL MEDE نیز اضافه گردد که طعم آن را چشمگیر می کند. تا کشفیات دیگر بدرود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۲۱ در 11:33، Meny گفته است: نماز روزه ایمان به خدا ایمان به پیامبر توکل بر خدا نیکی به پدر و مادر حفظ کردن قران شرکت در نماز جماعت احترام به بزرگتر مراجعه به مرجع تقلید و.... خشمل این کارارو انجام میدی خودت انقد پولداری؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 روش 2 2 تا مولتی میزنی میری NR یا Schol instructors (البته فکشن های دیگه هم خوبه ولی اینا هم عالین) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
StillAlive ارسال شده در October 13, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 خیلی حرف های خوبی زدین و جالب بود ولی یکم دیر گفتید با ماهی گیری و عضویت فکشن به یه ماشین متوسط و یه خونه رسیدم الان هم با دوستام یه کلن داریم و من ساب لیدر هستم و وضیعت بد نیست ولی من بیشتر میخوام و بیشتر دارم تلاش میکنم نقل قول ?You think I'm funny? Funny how ?funny like clown ?Do I amuse you لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در October 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 در 2 ساعت قبل، MaTriX گفته است: هیچی پیج یه دختر پیدا میکنی بعد عکساشو سیو میکنی بعد میذاری پروفایلت خب ببین عزیزم نمیشه که \: اینجوری ۱۰۰۰۰۰۰ درصد آخرش معلوم میشه پسری ۲-یهو دیدی وسط گیم گفتت حالا که کنار همیم از خودت و صفحه مانیتور عکس بگیر بفرس در 16 ساعت قبل، Panahi گفته است: تنها راه موفقیت در آرساکیا صبوری + اقلیت خوب + Fish = زندگی خوب با شغل خوب توصیه می شود به این مخلوط چاشنی DADA PUL MEDE نیز اضافه گردد که طعم آن را چشمگیر می کند. تا کشفیات دیگر بدرود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amz ارسال شده در October 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 در 17 ساعت قبل، Panahi گفته است: تنها راه موفقیت در آرساکیا صبوری + اقلیت خوب + Fish = زندگی خوب با شغل خوب توصیه می شود به این مخلوط چاشنی DADA PUL MEDE نیز اضافه گردد که طعم آن را چشمگیر می کند. تا کشفیات دیگر بدرود نقل قول ????? ??????S لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lilitachi ارسال شده در October 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 (ویرایش شده) ویرایش شده October 14, 2020 توسط MrParadox نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در October 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 در ۱ ساعت قبل، MaTriX گفته است: میگی نمیدم خواستی بلیس نخواستی میدم یکی دیگه بلیسه خدافظ کات میکنه دیگه و بعدی و بعدیشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
StillAlive ارسال شده در October 14, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 در 12 ساعت قبل، GalacticBoy گفته است: خب ببین عزیزم نمیشه که \: اینجوری ۱۰۰۰۰۰۰ درصد آخرش معلوم میشه پسری ۲-یهو دیدی وسط گیم گفتت حالا که کنار همیم از خودت و صفحه مانیتور عکس بگیر بفرس ولی اگه معلوم شه خیلی خیته بعدش دیگه نمیتونی بازی هم کنی نقل قول ?You think I'm funny? Funny how ?funny like clown ?Do I amuse you لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در October 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 در 9 ساعت قبل، MaTriX گفته است: داش دیگه قبل کات بِکَن ازش یه هش ده میلی حاجی ملتو خیلی اسکل فرض کردیا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در October 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 در 5 دقیقه قبل، MaTriX گفته است: داش از این مورد ها زیاد داشتیم مانیا ممد فرشته و غیره کل بکس دبلیو قبلا دخی بودن همین محمد دبلیو قبلا PinkGirll بود خودت میای قبل کات ۱۰ میل بدی ی نفر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kelton ارسال شده در October 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۶ در 13:52، moein8585 گفته است: سلام دوستان من می خواستم راه پول دار شدن و کلا حرفه ای شدن تو سرور رو بدونم لطفا جواب بدید خیلی گیج شدم داداش ببین هر کاری کنی اخر تعلیق میشی نقل قول FaRZaD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MHI ارسال شده در October 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2020 @moein8585 کل پولتو بده به من یه ساعت بعد 2 برابرشو میدم نقل قول 0_o لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Many ارسال شده در October 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۲۳ در 21:41، MaTriX گفته است: زیاد دادم من ای دلم خونه خون نقل قول End# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.