99mrbig99 ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: .... • توضیحات: Goto بی دلیل • مدارک (فیلم یا عکس): http://uupload.ir/files/e7wf_gta_sa_2020-09-25_12-04-23-754.jpg DADA POL MEDE لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPioneeR ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 (ویرایش شده) ☼ بســـــــــــــم الله الــــــرحمن الـــــــــــرحیم ☼ ایشون /Helpme داده بودن که درخواست کردن /Goto کنم کارم داشتن. بعد /Goto شده رو ایشون. ضمنن مدارک شما ناکافی میباشد تو SS آثاری از بنده هم نیس. بعد این مدرک مال روز جمعه هست. چرا همان روز شکایت نکردید؟ اگه /Goto ما الکی بود شما باید دو روز پیش شکایت میکردین نه امروز. ضمنن این موضوع هم به مسئول هلپر سجاد هم گذارش شد. با تشـــــکر از تمامیه مسئولین STAFF ویرایش شده September 27, 2020 توسط ViKi افزوده شده ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
99mrbig99 ارسال شده در September 27, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، ViKi گفته است: ایشون /Helpme داده بودن که درخواست کردن /Goto کنم کارم داشتن. بعد /Goto شده رو ایشون. خیر من همچین چیزی نگفتم! فکر کنم یک چیزیو ندونی که درخاست شخصی چه توی Report/ و چه توی Helpme/مجازات به همراه داره در 2 ساعت قبل، ViKi گفته است: ضمنن مدارک شما ناکافی میباشد تو SS آثاری از بنده هم نیس. ولی توی چت معلومه که /Goto کردید Timestamp/ هم فعاله در 2 ساعت قبل، ViKi گفته است: چرا همان روز شکایت نکردید؟ چون طبق گفته ی فروم مدارک 7 روز اعتبار دارن در ضمن شما میتونستید از طریق چت یا Pm/ بگین Wrong ولی این کار رو هم نکردی ویرایش شده September 27, 2020 توسط 99mrbig99 DADA POL MEDE لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KulaK ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 با سلام خدمتِ شاکی @99mrbig99 گفته های هلپرِ مربوطه درست بوده است، برای یک بار Goto کردن ما میتوانیم آن را ببخشیم (اگر منجر به سوء استفاده و آزار و اذیت نشود!)، آنطور که پیداست شماهم این درخواست را داشتید و چنین درخواستی در Helpme ایرادی ندارد، در هر حال تذکراتِ لازم به هلپرِ مربوطه داده شد. با تشکر از گزارشِ شما. +بسته شد. Captain لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده