SuSpEcT ارسال شده در September 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2020 - موضوع: هر چیزی که باشه - عکسی که در نظر دارید: فرقی نداره - نوشته روی عکس: Bad.Stalker - توضیحات بیشتر:یه آواتار خفن و تقریبا ساده باشه ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در September 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2020 در 34 دقیقه قبل، mahanxoffcial گفته است: - موضوع: هر چیزی که باشه - عکسی که در نظر دارید: فرقی نداره - نوشته روی عکس: Bad.Stalker - توضیحات بیشتر:یه آواتار خفن و تقریبا ساده باشه ! سلام و درود Gif یا عکس؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuSpEcT ارسال شده در September 26, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2020 گیف لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در September 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2020 بفرمایید: 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuSpEcT ارسال شده در September 26, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2020 ممنونم ولی برای من باز نمیشه نمیدونم چرا روی نمایش محتوا مخفی میزنم فقط زده d2l_bad.gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در September 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2020 در 5 ساعت قبل، mahanxoffcial گفته است: ممنونم ولی برای من باز نمیشه نمیدونم چرا روی نمایش محتوا مخفی میزنم فقط زده d2l_bad.gif http://uupload.ir/files/d2l_bad.gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuSpEcT ارسال شده در September 27, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 بسیار سپاسگذارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 در 23 ساعت قبل، mahanxoffcial گفته است: ممنونم ولی برای من باز نمیشه نمیدونم چرا روی نمایش محتوا مخفی میزنم فقط زده d2l_bad.gif آره این اتفاق برای من هم میوفته حالا راه حل؟ اگر با گوشی هستی میتونی روش فشار بدی 2 3 ثانیه و بر روی گزینه باز کردن تصویر ضربه بزنی. اگر با کامپیوتر هستی میتونی روش کلیک راست کنی و...... که خودتان بلدید، بدرود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده