WeReWolF ارسال شده در September 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام بنده نزدیکه 10 بار من Create Combatshotgun کردم ایشون اومده به من شاتگان داده این چه وضشه که ایشون میاد بیمه ماشین کم میکنه چیزی بهشون نمیگید میاد ایجاد مزاحمت میکنه چیزی بهشون نمیگید یعنی چی؟ گندشو در اورده لطفا پی گیری کنید بدرود!!!!! • مدارک (فیلم یا عکس): http://s15.picofile.com/file/8409201534/AG_SA_0285.jpg ویرایش شده September 24, 2020 توسط WeReWolF ... ɪ'ᴍ ᴘᴀᴛɪᴇɴᴛ, ʙᴜᴛ ʏᴏᴜ ʙᴇᴛᴛᴇʀ ɴᴏᴛ ᴛᴇsᴛ ɪᴛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoCaiN ارسال شده در September 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2020 Bind بود دستم خورده البته دیگه کسی که کارش شده زیرکشی نمیشه کاریش کرد کرد 2 DeathFamily4ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeReWolF ارسال شده در September 25, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2020 دقیقا ID منم Bind کردی نه؟ ɪ'ᴍ ᴘᴀᴛɪᴇɴᴛ, ʙᴜᴛ ʏᴏᴜ ʙᴇᴛᴛᴇʀ ɴᴏᴛ ᴛᴇsᴛ ɪᴛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoCaiN ارسال شده در September 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2020 میگم ایدی اشتبا زدم داشتم Bind میکردم مهم نیست تلاش نکن DeathFamily4ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeReWolF ارسال شده در September 26, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2020 منم میگم که دقیقا ایدی منم زدی نه؟ جواب منو بده ɪ'ᴍ ᴘᴀᴛɪᴇɴᴛ, ʙᴜᴛ ʏᴏᴜ ʙᴇᴛᴛᴇʀ ɴᴏᴛ ᴛᴇsᴛ ɪᴛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoCaiN ارسال شده در September 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2020 در 12 ساعت قبل، WeReWolF گفته است: منم میگم که دقیقا ایدی منم زدی نه؟ جواب منو بده /Ggall زدم تو که نمیفهمی DeathFamily4ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeReWolF ارسال شده در September 27, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 ببین به اون اطرافی که دورت هستند Distance هم هستا دورت هستن به اونا بده بع من چه که میای Distance مثلا یزنی 1000 ɪ'ᴍ ᴘᴀᴛɪᴇɴᴛ, ʙᴜᴛ ʏᴏᴜ ʙᴇᴛᴛᴇʀ ɴᴏᴛ ᴛᴇsᴛ ɪᴛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در September 29, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2020 درود شکایت شما تایید شد. فرد مربوطه مجازات خواهد شد. بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده