Semtex ارسال شده در September 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: تو ایونت میگه پخش شید منم به حرفش پخش شدم بعد اخرش منو کیل داد یکی دیگرو برنده کرد • مدارک (فیلم یا عکس): http://s15.picofile.com/file/8409186292/AG_SA_0016.jpg http://s14.picofile.com/file/8409186276/AG_SA_0015.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoToS ارسال شده در September 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2020 سلام خدمت شاکی محترم @Semtex ایونت بالای ورزشگاه بود و شما از اونجا فاصله گرفتید، وقتی یک نفر روی ورزشگاه موند با دستور /participants فهمیدم که شما هم هستید، اومدم پیشتون که فهمیدم فاصله گرفتید و کیل دادمتون. سلام دوباره در 14 ساعت قبل، Semtex گفته است: تو ایونت میگه پخش شید گفتم پخش شید یا گفتم دور شوید؟ نقل قول A Wise blade takes a fool's life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در September 26, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2020 من ب حرفت عمل کردم شما باید میگفتی روی سقف پخش شید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم.@MUnique شما تا 28-09-2020 ساعت 14:30 برای ارسال مدارک زمان دارید, در غیر این صورت شما مجازات خواهید شد. نقل قول ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoToS ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 @Hail @Semtex ارسال شد. نقل قول A Wise blade takes a fool's life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در September 27, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 میشه بفرستید منم ببینم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در September 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2020 با سلام شکایت شما تایید شد. بازیکن مورد نظر به مدت 7 روز از سرور محروم شد. بسته شد. نقل قول ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.