Rolid ارسال شده در September 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام خدمت کارکنان محترم آرساکیا. بنده داشتم داخل UCP دنبال NickName های خوب و یا به اسطلاح اورجینال میگشتم که "Discord" رو پیدا کردم و دیدم کسی اونو نگرفته و منم رفتم زود یک اکانت با یوزرنیم "Disocrd" ساختم. یکم داخلش بازی کردم و دیدم یهوی بن شدم توسط ادمین (هاستر) "DeathCrazy" و به دلیل Bad-Nickname! لطفا به من توضیح بدید این چه نوع Bad-NickName هستش؟ اگر اینجوری باشه نباید هیچکس بتونه اسم یک برنامه، شرکت و یا یک برند رو برای یوزرنیمش انتخاب کنه. برای مثال همین یوزرنیم "TeamSpeak" که خیلی وقته ساخته شده و بن هم نیست. آقای هاستر شما خودتون به چشم بد Discord رو میبینید و حتما سواستفاده ازش دیدید! ولی به عنوان NickName نباید مشکلی داشته باشه. لطفا رسیدگی کنید. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoCaiN ارسال شده در September 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2020 در 14 ساعت قبل، Tusk گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام خدمت کارکنان محترم آرساکیا. بنده داشتم داخل UCP دنبال NickName های خوب و یا به اسطلاح اورجینال میگشتم که "Discord" رو پیدا کردم و دیدم کسی اونو نگرفته و منم رفتم زود یک اکانت با یوزرنیم "Disocrd" ساختم. یکم داخلش بازی کردم و دیدم یهوی بن شدم توسط ادمین (هاستر) "DeathCrazy" و به دلیل Bad-Nickname! لطفا به من توضیح بدید این چه نوع Bad-NickName هستش؟ اگر اینجوری باشه نباید هیچکس بتونه اسم یک برنامه، شرکت و یا یک برند رو برای یوزرنیمش انتخاب کنه. برای مثال همین یوزرنیم "TeamSpeak" که خیلی وقته ساخته شده و بن هم نیست. آقای هاستر شما خودتون به چشم بد Discord رو میبینید و حتما سواستفاده ازش دیدید! ولی به عنوان NickName نباید مشکلی داشته باشه. لطفا رسیدگی کنید. • مدارک (فیلم یا عکس): با سلام عزیز وقتی دادنه ایدی دیسکورد یا تیم اسپیک مجاز نیست اسمشم نباید مجاز باشه چون خیلی راحت تر میشه تبلیغ یا کاره غیره مجاز کرد... DeathFamily4ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در September 27, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 درود شکایت شما رد شد. شما به درستی بن شدید. بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده