Potent ارسال شده در September 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2020 (ویرایش شده) 1- بعضی دستشویی عمومی ها هستن انگار یارو نتونسته خودشو به مقصد برسونه تو راه ترکیده میری در و دیوارو میبینی همه جا کثیفه اخه چجوری رو سقف؟؟!! ----------------------------- 2- من از بچگی فقط اسم "مسافرت" رو شنیده بودم یه بار گیر دادم که بریم مسافرت منو بردن یه پارک جدید گفتن اینجا مسافرته ----------------------------- 3- دیشب ماشینه یه خانمی روشن نمیشد ما رفتیم هل دادیم افتاد تو جوب خانمه اومده میگه تقصیر شماست کج هول دادید میفهمی "کج" هول دادیم ----------------------------- 4- دقت کردید تو نماز جمعه "تکبیر" حکم همون "سس ماست" رو داره؟ ---------------------------- 5- همینجا سلامی میکنم به کسی که نصفه شب با "اخم" میره دستشویی انگار ما مقصریم که اون دستشویی داره. سلام وحشی --------------------------- 6- معلم: "من دویدم تو دویدی او دوید" ماله چه زمانیه؟ شاگرد: اجازه ماله وقتیه که سره کوچه قیمه میدن -------------------------- 7- دانشمندا میگن بعد از کرونا جهان "15 سال" به عقب بر میگرده از همین الان بگم من دیگه مدرسه نمیرم ------------------------ 8- قیمت گوشی انقدر بالا رفته اگه بیوفته توی توالت لودر بیاری خراب کنی درش بیاری دوباره بازسازی کنی توالت رو بازم توجیه اقتصادی داره ----------------------- 9- 300 صفحه کتاب نوشتن با موضوع: چطور بر تنبلی قلبه کنیم خب اسکل یه فرد تنبل میاد 300 صفحه کتاب بخونه؟ ----------------------- 10- یه بار به معلممون گفتم شما چطور نمره میدین؟ میگه از رو قیافه نمره میدم مثلا تو حذفی ----------------------- @Ali @Meli @Mohny @Original @GelofeN @Shxyan @Gang @Yoda @83mehrdad83 @Pouria0JM و بقیه ی دوستان ویرایش شده September 20, 2020 توسط SkeletooN 1 1 نقل قول ...Nabud shode لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در September 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2020 امین دهنت سرویس XD XD XD نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در September 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2020 ۶ عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Potent ارسال شده در September 20, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۳۱ در 00:39، Yoda گفته است: امین دهنت سرویس XD XD XD فردا بازم میزارم نقل قول ...Nabud shode لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaGhi ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 Nice نقل قول حرفاتون داره اثر منفی تو رو میکنم میرم نفر بعدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
gameyape ارسال شده در August 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2022 نقل قول نوشتیم نامـہ بـہ نـ؋ـرین بـہ خـבا نامـہ نوشتیم ـ؋ـهمیـבیم آیـہ نوشتیم ما صاحب بهشتیم ♡ ◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆ :??? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2022 نمیدونم مشکل از من بود یا تو ولی به نظرم خنده دار نبودن متاسفم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mr0farbod ارسال شده در August 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 8 امیش خیلی حق بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در August 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2022 نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در August 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2022 اولی خیلی سم بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در August 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2022 عالی بود 1 1 نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NimaSeven ارسال شده در August 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2022 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Micharkhe ارسال شده در August 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2022 عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.