Useless ارسال شده در September 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من در eventبودم این اقا گوفت یا -3 یا +3 بعد من گفتم -3 بعد 6 اومد و منو کیل کرد من تغاضای بازبینی فیلم دارم • مدارک (فیلم یا عکس): با لانچر بودم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در September 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @sajjaddastjerdi من واقعا دلیل این شکایت رو نمیفهمم! همونطور که خودت نوشتی بنده گفتم شما از بین -3 یا +3 یکی رو انتخاب میکنید، بعد من تاس میریزم اگر درست اومد کشته نمیشید! دوست عزیز من نمیدونم شما چند سالته ولی تاجاییکه بنده اطلاع دارم تو تاس عدد -3 نداریم ما! خوب مشخصه دیگه وقتی میگم -3 یعنی عددهای 1 و 2 که کمتر از 3 هستن، که خوب شما گفتی -3 و 6 اومد پس باید کشته میشدی!! شما دربازی هم اومدی پیش بنده ولی انقدر عصبانی بودی که لحن مودبانه ای نداشتی و من ترجیح دادم یک وقت دیگه صحبت کنم باهات! ولی ظاهرا لحظه ای هم فکر نکردی که چیشد کشته شدی! من بخام ناحقی کنم که ایونت نمیزارم دیگه. بهرحال فیلم موجوده کاملا و اگر ناظر محترم بخوان براشون میفرستم. C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در September 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2020 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی محترم.@Tommy شما تا 22-09-2020 ساعت 12:00 برای ارسال مدارک زمان دارید, در غیر این صورت شما مجازات خواهید شد. ویرایش شده September 21, 2020 توسط AlmaS . ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Useless ارسال شده در September 21, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2020 شما گفتی یا -3 یا 3 نگفتی بین این عدد ها پس مشکل از شماست @Tommy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoToS ارسال شده در September 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2020 سلام ایونت تاس به شانسه حالا اگه بدونی منظورش از -3 و +3 چیه، میتونی درست بگی؟ شکایت برای من منطقی نیست. 1 A Wise blade takes a fool's life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Useless ارسال شده در September 21, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2020 شاید من نمیگم که به من پول بده ولی اشتباه از این @Tommyاست و مجازات داره در 1 ساعت قبل، MUnique گفته است: سلام ایونت تاس به شانسه حالا اگه بدونی منظورش از -3 و +3 چیه، میتونی درست بگی؟ شکایت برای من منطقی نیست. @MUnique لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در September 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما رد شد. دلیل: اقدامات انجام شده توسط برگزار کننده ی مسابقه صحیح بوده است. بسته شد. 1 ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده