Lenny ارسال شده در September 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون وسط ایونت بهو برگشت و من رو با مینی گان کیل داد بعد زنگ زدم میگه چته اضافه کردی!! خب اگه نمیخوای کسی چت کنه /emute کن چرا کیل میدی|: • مدارک (فیلم یا عکس): ?What's Up Kiddo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در September 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2020 سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما در حال برسی میباشد لطفا صبور باشید. با سلام خدمت شاکی محترم.@AmirhesamE شما تا 21-09-2020 ساعت 12:00 برای ارسال مدارک زمان دارید, در غیر این صورت شما مجازات خواهید شد. ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirhesamE ارسال شده در September 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2020 با سلام خدمت شما و شاکی محترم بنده گفته بودم که چت اضافه کنید کیل میشید که شما چت اضافه دادید و بعدش هم به بنده کال دادید من گفته بودم پس چرا فقط شما کیل شدید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در September 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2020 مدارکتون کافی نیست. تا زمان مشخص شده مدارک کامل را ارسال کنید. ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Potent ارسال شده در September 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2020 سلام و درود. خواستم فقط نظرمو بگم شاید کمکی بکنه در ایونت Duel/ چت زیاد مهم نیست و میتونید با دستور EMute/ چت ایونت رو ببندید تا مانع امدن چت پلیر ها بشه اگه ایونت Dice بود و مهم بود که چت پلیر هارو واضح ببینید اون موقع چت بی دلیل رو باید کیل میدادید با تشکر. ...Nabud shode لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenny ارسال شده در September 21, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2020 شکایت پس گرفته شد! ?What's Up Kiddo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در September 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2020 با سلام شکایت پس گرفته شد. بسته شد. ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده