Original ارسال شده در September 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: درود و احترام ایشون ایونت تل گذاشتند و سوال پرسیدن که آخرین فکشن آقای BallasLeader چی هستش که از این مورد مدرکی نیست چون در واقع بحث چیز دیگریه، ادمین @TlGeR هم آنلاین بودند اون موقع و فکر کنم شاهد بنده باشند. بنده مرتب گفتم Taxi Driver و در عکس ها هم مشخصه ایشون گفتن که اسکیپ کنیم؟ بعد راهنمایی کردن و کلمه ی "Taxi driver*" رو نوشتن. بعدش گفتن که جای * یک حرف بزارید و استاپ دادن بعد جواب رو نوشتن "Taxi Drivers"، دو مورد اینجا هستش اگر بخوایم UCP رو منبع قرار بدیم اسم این اقلیت Taxi Driver هستش و جواب ایشون اشتباهه. درخواست فیلم ایونت رو از این بخش دارا هستم و اسم این اقلیت Taxi Driver هستش نه Taxi Drivers باتشکر • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده September 17, 2020 توسط Original کامل کردن مدارک >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 17, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 اسمشون رو عوض کردند: >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در September 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 در ۱ ساعت قبل، Original گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: درود و احترام ایشون ایونت تل گذاشتند و سوال پرسیدن که آخرین فکشن آقای BallasLeader چی هستش که از این مورد مدرکی نیست چون در واقع بحث چیز دیگریه، ادمین @TlGeR هم آنلاین بودند اون موقع و فکر کنم شاهد بنده باشند. بنده مرتب گفتم Taxi Driver و در عکس ها هم مشخصه ایشون گفتن که اسکیپ کنیم؟ بعد راهنمایی کردن و کلمه ی "Taxi driver*" رو نوشتن. بعدش گفتن که جای * یک حرف بزارید و استاپ دادن بعد جواب رو نوشتن "Taxi Drivers"، دو مورد اینجا هستش اگر بخوایم UCP رو منبع قرار بدیم اسم این اقلیت Taxi Driver هستش و جواب ایشون اشتباهه. درخواست فیلم ایونت رو از این بخش دارا هستم و اسم این اقلیت Taxi Driver هستش نه Taxi Drivers باتشکر • مدارک (فیلم یا عکس): جناب منم از ایشون شکایت دارم چون شاید برنده من بوده باشم چون بنده هم همین طوری که شما میگفتید نوشته بودم. ممنون بابت شکایتی که کردید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در September 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما در حال برسی میباشد لطفا صبور باشید. ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 18, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2020 در 21 ساعت قبل، AlmaS گفته است: سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما در حال برسی میباشد لطفا صبور باشید. فیلم از ایونت را ارسال کردند؟ 24 ساعت گذشته و طبق قانون مهلتشون تموم شده. >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 20, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2020 >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در September 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2020 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی محترم.@SnakeEye شما تا 22-09-2020 ساعت 12:30 برای ارسال مدارک زمان دارید, در غیر این صورت شما مجازات خواهید شد. ویرایش شده September 21, 2020 توسط AlmaS ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در September 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما تایید شد, بازیکن مورد نظر به دلیل نداشتن فیلم از مسابقه 7 روز از سرور محروم شد! بسته شد. ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده