TheRaGe ارسال شده در September 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: من وسط وار بدون هیچ دلیلی FP80 شدم و اکتویتی هم + بود ایشون بدون هیچ دلیلی کیک دادن لطفا رسیدگی کنید • مدارک (فیلم یا عکس): http://s14.picofile.com/file/8408453700/AG_SA_0220.jpg ویرایش شده September 16, 2020 توسط TheRaGe خراب بودن لینک usp من تخم ارزو هامو داشتم تخم حمالی خواسته هامو داشتمتخم عمل به ادعامو داشتم خودم غرور تو چشامو ساختم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در September 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم لیدر @SpiriT 24 ساعت فرصت جهت ارسال مدارک را دارا هستید. You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpiriT ارسال شده در September 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2020 مدارک برای ناظر شکایت ارسال شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در September 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 با سلام مجدد با توجه به مدارک و صحبت های انجام شده، شما به فکشن باز میگردید و با یک عدد FW مجازات خواهی شد. شکایت شما قبول شد. موفق باشید!+بسته شد You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده