Beny ارسال شده در September 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2020 عکس کوچیک از کنترل پل من: عکس کوچیک از کنترل پنل شاهدان : عکس از گناه کار : توضیحات: اقا من با ماشین فکشن بودم لیدر فکشنمون هم پیشم بود این اقا اومد زد به ماشینم من بهش گفتم: ( ببخشید مقصر من بودم ) ولی ایشون با نهایت پرویی بهم میگه ( تو قلط کردی ) بعد با شاتگان ماشینمو پوکوند بعد منو کیل داد تعجب میکنم که چطوری call/110 نمیومد واسام من تمام چت چک کردم ولی کال ۱۱۰ نیومد برام.میشه گفت که dm کرده . با تشکر و احترام مدارک: file:///C:/Users/DELL/Documents/GTA%20San%20Andreas%20User%20Files/SAMP/screens/AG-SA-0020.jpg file:///C:/Users/DELL/Documents/GTA%20San%20Andreas%20User%20Files/SAMP/screens/AG-SA-0021.jpg file:///C:/Users/DELL/Documents/GTA%20San%20Andreas%20User%20Files/SAMP/screens/AG-SA-0021.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در September 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2020 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی محترم مدارک شما ناقص هستند. لطفا مدارکتون رو آپلود و در همین تاپیک ارسال کنید. ویرایش شده September 16, 2020 توسط AlmaS ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در September 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 به دلیل ناقص بودن مدارک شکایت شما رد شد. بسته شد. ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده