OmidGH ارسال شده در September 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2020 اطلاعات خودم. اطلاعات شاهد این شخص با هول دادن تاکسی ها راه رو سد کرده بودن. بعد اینکه بهش هشدار دادم تاکسی هارو با هول برد سر جاش.از ID 55 پرسیدم کی اینکارو کرده که با /aim 1 به من نشون داد. مدرک: اطلاعات شخص خاطی یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fadaei ارسال شده در September 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2020 در 2 ساعت قبل، OmidGH گفته است: اطلاعات خودم. اطلاعات شاهد این شخص با هول دادن تاکسی ها راه رو سد کرده بودن. بعد اینکه بهش هشدار دادم تاکسی هارو با هول برد سر جاش.از ID 55 پرسیدم کی اینکارو کرده که با /aim 1 به من نشون داد. مدرک: اطلاعات شخص خاطی ????? ?? ? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در September 16, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2020 در 5 دقیقه قبل، DrAli گفته است: والا،ما ماشینمون یه ضربع تا ترکیدن فاصله داشت که این حاج آقا زحمتشو کشید. یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در September 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما رد شد. دلیل: نداشتن مدارک کافی, مدارکتون ثابت نمیکند که چه کسی همچین کاری را انجام داده. بسته شد ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده