Unnamed ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: کیل دادن بی مورد دراونت دونفر در اونت زنده موندیم منوکیل داده واونفرد را وینر کرده. • مدارک (فیلم یا عکس): 2 ♡ ♡ حال منمث ذات توعـہ ببین چقـבر خرابه ♡ ◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 با سلام و درور 1.camp کردن در ایونت 2.سو استفاده از باگ جهت کم نشدم HP حتی خودتون هم گفتید 3.هرچی تیر و اتیش میزدم بهتون نمیمردید ____________________________________________________________________________________________________ من از ایشون به دلیل سو استفاده از باگ (anim) شکایت دارم و طبق قوانین باید ایشون Warn بگیرن!!!! برخی شواهد هم نشون میده که چیت داشتم, که بعدا خودم پیگیری میکنم! ________________________________________________________________________________________________________ از ادمین مربوطه میخوام که برای دریافت مدارک در بازی پیش من بیان!!! (حجم زیاده فیلم (1ساعت ایونت بود))!! با تشکر... در 8 دقیقه قبل، Smart گفته است: برخی شواهد هم نشون میده که چیت داشتم, که بعدا خودم پیگیری میکنم ++ + چیت داشت""" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unnamed ارسال شده در September 15, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 فیلم اونت اپلودکن ♡ ♡ حال منمث ذات توعـہ ببین چقـבر خرابه ♡ ◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 داش ماشالا خودت هلپری . وقتی مدرک ندادی پستت رد میشه دیگه . 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در September 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2020 در 11 ساعت قبل، f0restwOW گفته است: فیلم اونت اپلودکن میدم به ادمین نه تو 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در September 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما رد شد. دلیل: نداشتن مدرک کافی. اگر مدارکی دارید که برگزاری مسابقه توسط @Smart را ثابت میکند در تاپیک جدید مطرح کنید. بسته شد. ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده