Timothy ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین بی دلیل .. من اصن این رو نمیشناسم .. بار اولش هم نیست هروز این حرفارو تو میکروفون میگه اما متاسفانه قانونی برای وویس وجود نداره • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ..Dᴏɴ’ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fadaei ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 در 2 ساعت قبل، amdnorin گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین بی دلیل .. من اصن این رو نمیشناسم .. بار اولش هم نیست هروز این حرفارو تو میکروفون میگه اما متاسفانه قانونی برای وویس وجود نداره • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: به من ربط نداره ولی اینجور که از عکس معلومه اصلا اون بازیکن تو عکس نیست که هیچی و اینکه معلوم نیست به کی میگع ????? ?? ? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Timothy ارسال شده در September 15, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 تو میکروفون اسممو گفت بعد شروع به توهین کرد بعدم میتونی ببینی که اون عزیز تو w/ گفته فوش هایی که داده رو بده سایت اطلاعاتش هست میشه ازش پرسید که moltafet با کی بوده ..Dᴏɴ’ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 من شاهدم که omidgh داشت فحش میداد و به منم تازه فحش داده! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در September 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2020 سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما در حال برسی میباشد لطفا صبور باشید. ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Timothy ارسال شده در September 16, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2020 یوسف داش اگه ss داری از لحظه ای که omidgh داشت فوش میداد به moltafet بفرست ... مرد نیستم اگه شکایتو پس نگیرم اگرم ss نداری از این به بعد سعی کن حرف بی مدرک نزنی همونطور که گفتم من اصن moltafet رو نمیشناسم که بخوام تو سرور تخریبش کنم اگه تو با omidgh مشکل داری میتونی ازش تو سایت شکایت کنی مشکل شما 2نفر به من مربوط نمیشه مرسی 3> ..Dᴏɴ’ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fadaei ارسال شده در September 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 در 12 ساعت قبل، amdnorin گفته است: یوسف داش اگه ss داری از لحظه ای که omidgh داشت فوش میداد به moltafet بفرست ... مرد نیستم اگه شکایتو پس نگیرم اگرم ss نداری از این به بعد سعی کن حرف بی مدرک نزنی همونطور که گفتم من اصن moltafet رو نمیشناسم که بخوام تو سرور تخریبش کنم اگه تو با omidgh مشکل داری میتونی ازش تو سایت شکایت کنی مشکل شما 2نفر به من مربوط نمیشه مرسی 3> ????? ?? ? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در September 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 عجب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در September 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما در رابطه با زبان ناپسند تایید شد, بازیکن مورد نظر به مدت 360 دقیقه از صحبت محروم شد! بسته شد. ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده