iErfaN ارسال شده در September 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: شاهد ندارم. • توضیحات: باسلام . من تاکسی درایور هستم . و داتی بودم و ایشون درخواست دادند و accept کردم. وقتی که رسیدم بهش بوق زدم . ناخوداگاه میاد 4چرخ تاکسیمو میزنه و من که از دستش فرار کردم به علت نداشتن فرمون به اب افتادم و مجبور شدم relog کنم . • مدارک (فیلم یا عکس): ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در September 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2020 Call 110/ http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در September 14, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2020 در 10 ساعت قبل، Kiya گفته است: Call 110/ ok اما این کاری که ایشون کردنو خیلی ناراضیم . چرا الکی سرویس بده و من از اون دورا بیام و بهم شلیک کنه و بیوفتم تو اب . اصلا چه دلیلی داره این کارو انجام بده ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 شما چه راضی باشی چه نباشی قانون قانونه میتونستی /call 110 کنی. بعدشم این تو فکشن نیست که مجازات بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fadaei ارسال شده در September 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۶/۲۵ در 02:09، Erfandf گفته است: ok اما این کاری که ایشون کردنو خیلی ناراضیم . چرا الکی سرویس بده و من از اون دورا بیام و بهم شلیک کنه و بیوفتم تو اب . اصلا چه دلیلی داره این کارو انجام بده با سلام شکایت شما تایید شد فرد مورد نظر به خاطر ناراضی بودن شما! تعلیق شد. +بسته شد ویرایش شده September 16, 2020 توسط DrAli غلط املایی ????? ?? ? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
99mrbig99 ارسال شده در September 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2020 در 46 دقیقه قبل، DrAli گفته است: با سلام شکایت شما تایید شد فرد مورد نظر به خاطر ناراضی بودن شما! تعلیق شد. +بسته شد DADA POL MEDE لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در September 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما رد شد. دلیل: شما میتوانستید از دستور (Call 110/) استفاده کنید. بسته شد. ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده