Beigi ارسال شده در October 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2020 در 10 ساعت قبل، RealBadMan گفته است: من میگم ایران قویه شو بخیر فاز؟ نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در October 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2020 مشكل همه همينه ديگه نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roco ارسال شده در November 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2020 نقل قول Dark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeRiS ارسال شده در November 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2020 با این وضع دلار گیمر شدنم ارزوست نقل قول زنده باد اشتباهه خوبه من. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arash400 ارسال شده در January 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2021 در در ۱۳۹۹/۶/۲۲ در 20:58، BigSmoke گفته است: nدر این تاپیک 10 تا بازی نام میبرم که اگه PS4 دارید بازی کنید و لذّت ببرید: Apex:Legends Monster hunter Rayman OverWatch Resident Evil 2 Remake The witcher Collection Uncharted 4 Metal gear solid The Last of Us 2 Reddead 2 redemption لیک کنید حتما اگه خوشتون اومد همه عالین بیشترشو بازی کردم یا واکتروش رو دیدم خیلی قشنگ هستن به جز اور واچ همه رو پلی دادم و دیدم خیلی خفنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در January 7, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2021 یکی از آروزهای منه موقعی که مایک میگیرم صدای بچه نیاد چه برسه به پی سی و این حرفا نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در January 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2021 ایشالله پول، اینترنت خوب، پیسی خوب، PS5، پینگ خوب و ... قسمت همه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ebrahimipour ارسال شده در January 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2021 در در ۱۳۹۹/۶/۲۲ در 20:58، BigSmoke گفته است: Reddead 2 redemption با این موافقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در January 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2021 خدایی کسی ps4 نداره ؟ فقط من دارم اگه کسی داشت id بده نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VaFa ارسال شده در January 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۲۱ در 18:23، GTAGTAVV گفته است: خدایی کسی ps4 نداره ؟ فقط من دارم اگه کسی داشت id بده چه گیمی میزنی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در January 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2021 در 46 دقیقه قبل، Marlboro گفته است: چه گیمی میزنی؟ فورت Call of Apex legend Word of ship legend Mortal combat xxl نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VaFa ارسال شده در January 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2021 در 45 دقیقه قبل، GTAGTAVV گفته است: فورت Call of Apex legend Word of ship legend Mortal combat xxl id activison bde نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در January 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2021 در 16 ساعت قبل، Marlboro گفته است: id activison bde نداربم تو پی اس فور psnداریم تو بازی هم که اسم بازیو بگو نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در January 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2021 نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VaFa ارسال شده در January 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2021 در 22 ساعت قبل، GTAGTAVV گفته است: نداربم تو پی اس فور psnداریم تو بازی هم که اسم بازیو بگو مگه کالاف بازی نمی کنی؟(Warzone) چجوریه که ای دی اکتیویژن خودت رو نمیدونی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در January 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2021 در 4 ساعت قبل، Marlboro گفته است: مگه کالاف بازی نمی کنی؟(Warzone) چجوریه که ای دی اکتیویژن خودت رو نمیدونی نداره ایدی داره بعدشم تو با warzone پینگت خوبه ؟ warzone خیلی وقته نرفتم 50 گیگ اپدیت داده call of duty WWII دارم نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VaFa ارسال شده در January 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2021 در ۱ ساعت قبل، GTAGTAVV گفته است: نداره ایدی داره بعدشم تو با warzone پینگت خوبه ؟ warzone خیلی وقته نرفتم 50 گیگ اپدیت داده call of duty WWII دارم اها پس خیلی بازی نکردی که بدونی اره پینگم اوکیه ولی مولتی پلیر مدرن وارفیر به دلیل اینکه جدیدا به بحرین وصل میشه پینگ روی 80 هست ولی یه لگ مضخرف که همش باعث میشه TP بشی داخلش هست ولی وارزون اوکیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodWorld ارسال شده در January 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2021 فقط GTA V انلاینش نقل قول Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در January 13, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2021 اگه می خواید بازی کنید پی اس فور نخرید بازی هاش گرونه بعد یه مدتم از دور خارج میشه ولی اگه کامپیوتر باشه همیشه میتونید استفاده کنید. نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در January 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۲۴ در 21:38، LoneMan گفته است: اگه می خواید بازی کنید پی اس فور نخرید بازی هاش گرونه بعد یه مدتم از دور خارج میشه ولی اگه کامپیوتر باشه همیشه میتونید استفاده کنید. اره حرف خوبی گفتی ولی برای بعضیا که خیلی ندارن باید کلی پول بدن تا یک فورت تو کامپیوتر بازی کنن خب میتونن که با کمی پول کمتر پی اس فور بخرن فوقش یکذره هم پول بازی میدهند ولی بعضی هاشم پولی نیست من دارم الان apex . Call of duty warzone . Fortnite . World of ship legend اینا پولی نیستن فقط یع اینترنت 2 تا 8 صبح بگیری دان شدن ولی وارزون 100 گیگه اون بابد تو 3 چهار روز دان کرد ولی اگر پول اوکی باشه خب پیسی بهتره نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در January 16, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2021 ولی باید مد نظر داشت اگه بخوایم بازی ها رو به صورت نسخه اصلی بازی کنی هزینه ها بالا تر میره که هیچ کامپیوتر به صرفه تره اگه تجربه کرده باشید می تونید یک سری بازی هارو بدون هزینه (جز نت) می تونید پلی بدید ولی پی اس الان فکر میکنم Call Of Duty Cold War ۱ میلیون ۵۰۰ هزار تومن قیمت داره شما دو تا دیسک این بازی رو حساب کنی فقط با پولش میشه یک کامپیوتر در حده متوسط خرید در 4 ساعت قبل، GTAGTAVV گفته است: اره حرف خوبی گفتی ولی برای بعضیا که خیلی ندارن باید کلی پول بدن تا یک فورت تو کامپیوتر بازی کنن خب میتونن که با کمی پول کمتر پی اس فور بخرن فوقش یکذره هم پول بازی میدهند ولی بعضی هاشم پولی نیست من دارم الان apex . Call of duty warzone . Fortnite . World of ship legend اینا پولی نیستن فقط یع اینترنت 2 تا 8 صبح بگیری دان شدن ولی وارزون 100 گیگه اون بابد تو 3 چهار روز دان کرد ولی اگر پول اوکی باشه خب پیسی بهتره نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vicious ارسال شده در January 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2021 در در ۱۳۹۹/۷/۱ در 00:52، GalacticBoy گفته است: جنگ سرد ":| جون عشقم کجایی چخبرا کم پیدایی نقل قول میگن داغه بازار خیلیا شروع ما پایان خیلیاس این خیلی تلخه واسه خیلیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در January 18, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2021 در 5 ساعت قبل، Vicious گفته است: جون عشقم کجایی چخبرا کم پیدایی گفتم بهت لپ تاپم سوخت نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در January 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2021 نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در January 19, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2021 در 22 ساعت قبل، NiCuLaS گفته است: داداش تو چرا همه جا میای ۳ تا لایک میزاری؟ نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.