Life ارسال شده در September 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 (ویرایش شده) توی SAMP یا GTA SA حالت آفلاین نور دهی و رنگای بازیم اینجوریه راه حلی برای حل مشکل هست؟ من بازی رو گذاشتم Window Mode حل شد ولی FUll Screen اینجوری میشه چیکار کنم؟ /: @SuperMaN @Ali @Mohny @و بقیه دوستان ویرایش شده September 11, 2020 توسط GalacticBoy 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 Northvector ارسال شده در September 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2020 (ویرایش شده) این مشکل خاصی نیستش کافیه resolution رو درست تنظیم کنی اگه اخر resolution x16 بود روی x32 بزار همین ویرایش شده September 13, 2020 توسط Northvector لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 SuperMaN ارسال شده در September 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 در ۱ ساعت قبل، GalacticBoy گفته است: توی SAMP یا GTA SA حالت آفلاین نور دهی و رنگای بازیم اینجوریه راه حلی برای حل مشکل هست؟ من بازی رو گذاشتم Window Mode حل شد ولی FUll Screen اینجوری میشه چیکار کنم؟ /: @SuperMaN @Ali @Mohny @و بقیه دوستان حالت فیلتر نور آبی روشن نیست؟ چرا Window Mode بازی نمیکنید؟ End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Life ارسال شده در September 11, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 (ویرایش شده) window mode توی gta sa یکم ایراد داره در 23 دقیقه قبل، SuperMaN گفته است: حالت فیلتر نور آبی روشن نیست؟ چرا Window Mode بازی نمیکنید؟ enb ـه مشکل من نور چراغ ماشینا و تکسچر اگه دقت کنید (اینجا معلوم نمیشه وقت کردم یکی دیگه میفرسم ) یجوریه در 5 دقیقه قبل، GalacticBoy گفته است: enb ـه البته مشکل از enb نیست ورژن اورجینالم دانلود کردم بدون هیچ مودی همینجوری بود در 7 دقیقه قبل، GalacticBoy گفته است: window mode توی gta sa یکم ایراد داره enb ـه مشکل من نور چراغ ماشینا و تکسچر تکسچر اگه بالای تصویر سمت راست رو نگاه کنید ماسه ها رو مشکل تکسچر رو میفمید در 10 دقیقه قبل، GalacticBoy گفته است: تکسچر اگه بالای تصویر سمت راست رو نگاه کنید ماسه ها رو مشکل تکسچر رو میفمید تکسچر اونجایی که نشون دادمو ببینید ویرایش شده September 11, 2020 توسط GalacticBoy 1 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 SuperMaN ارسال شده در September 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 تنظیمات بازی رو ریست کن قبلش بکاپ بگیر End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Life ارسال شده در September 11, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 در 2 ساعت قبل، SuperMaN گفته است: تنظیمات بازی رو ریست کن قبلش بکاپ بگیر نشد راستی گذاشتمش رو پائین ترین رزولویشن درست شد ولی با یان رزولوشن که نمشه |: این* احتمالا مشکل از رزولوشنه پس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 SeyedMohammadYasin ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 در یک کلام مود مورد نظر شما ناقص طراحی گردیده است و فقط در تنظیمات پیش فرض خود به خوبی کار میکند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Life ارسال شده در September 17, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۲۵ در 11:23، SeyedMohammadYasin گفته است: در یک کلام مود مورد نظر شما ناقص طراحی گردیده است و فقط در تنظیمات پیش فرض خود به خوبی کار میکند. مود مشکل نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Life ارسال شده در September 22, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2020 گفتم که. وقتی بازی اورجینال و بدون مود رو هم میریزم همینجوریه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Life ارسال شده در September 23, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2020 فلن به PC دسترسی ندارم که امتحان کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سوال
Life
توی SAMP یا GTA SA حالت آفلاین نور دهی و رنگای بازیم اینجوریه
راه حلی برای حل مشکل هست؟ من بازی رو گذاشتم Window Mode حل شد ولی FUll Screen اینجوری میشه چیکار کنم؟ /:
@SuperMaN @Ali @Mohny @و بقیه دوستان
ویرایش شده توسط GalacticBoyلینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده