SnakeEye ارسال شده در September 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: توی تاپیک Kiya - ban من از ادمین کیا شکایت کردم بعد ایشون میگن شکایت شما تایید شد + بسته شد. خب این یعنی چی؟ من شکایت نکردم که تایید شد رو ببینم پس چرا نمیگن مجازات شدن یا نه ، تایید شکایت بدون مجازات؟ لطفا بررسی کنید. @Ali • مدارک (فیلم یا عکس): Kiya - Ban لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در September 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 1. بنده دو یا سه روزی هست که استعفا دادم از ادمینی، ادمین نیستم ک مجازات شم. 2. با این کار هات داری دشمن جمع میکنی واسه خودت، حواست باشه http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در September 9, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 درود فرد مربوطه در تیم استف حضور نداشتند که مجازات بشن. ممنون از گزارش شما. بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده