DSH ارسال شده در September 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:__ • توضیحات: اخلاق خارج از زندگی این شخص همه چی در عکس معلومه • مدارک (فیلم یا عکس): طبق عکس بالا ایشون وانتدکیلل بودن و درحال فرار تا اینجا مشکلی نداری ف در تصویر بالا تا رسیدم نزدیکشون /q دادن این بار اول ایشون درحال برگشت بودم که باز وارد شدن و درحال دنبال کردن ایشون بودم که باز /q دادن اینم بار دوم ایشون و البته طبق قوانین ایشون 2 بار این عمل را تکرار کردن و باید طبق قوانین 2 بار مجازات بشن با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در September 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 (ویرایش شده) در 12 ساعت قبل، KARiM گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:__ • توضیحات: اخلاق خارج از زندگی این شخص همه چی در عکس معلومه • مدارک (فیلم یا عکس): طبق عکس بالا ایشون وانتدکیلل بودن و درحال فرار تا اینجا مشکلی نداری ف در تصویر بالا تا رسیدم نزدیکشون /q دادن این بار اول ایشون درحال برگشت بودم که باز وارد شدن و درحال دنبال کردن ایشون بودم که باز /q دادن اینم بار دوم ایشون و البته طبق قوانین ایشون 2 بار این عمل را تکرار کردن و باید طبق قوانین 2 بار مجازات بشن با تشکر عجب به این صورت فرار با موفقیت انجام شد. 1بار جستی ملخک 2 بار جستی ملخک دفعه سوم شکایت ویرایش شده September 9, 2020 توسط AmiRKinG لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در September 9, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 در هم اکنون، AmiRKinG گفته است: عجب به این صورت فرار با موفقیت انجام شد. 1بار جستی ملخک 2 بار جستی ملخک دفعه سوم شکایت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SepehrRs ارسال شده در September 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 با سلام شکایت شما تایید شد فرد مورد نظر 60 دقیقه به Admin Jail افتاد +بسته شد I`Hurt I`Learnd I`Changed لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده