Chanoda ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: این حسین چون باعث شدم FP80 بشه و 2 تا وارن بگیره اکانت مولتی میزنه و میاد مارو اذیت میکنه / میاد ماشینو میزاره رومون و پیاده میشه که نتونیم کال بدیم و یا اینکه ماشینو آتیش میزنه و میاره نزدیک ما میترکونه و توی ماشین /Joint میزنه که موقع انفجار نمیره • مدارک (فیلم یا عکس): اینجا سعی داره ماشینو آتیش بزنه اینجا هم میارش نزدیک من اینجا هم نان آرپی میکنه هم سو استفاده از باگ /Joint واقعا حرفی واسه گفتن ندارم این آدم چون 2 تا وارن داره و میترسه که با وارن بعدی بن بشه داره با اکانت مولتی کرم میریزه من میشناسمش و میدونم اکانت مولتیشه اگر چک کنید هم بهش میرسید که این همون Hossien2323 هست و تقاضا دارم شر این آدم رو از سر تمامی افراد سرور کم کنید با تشکر در 9 دقیقه قبل، Yoda گفته است: شکایت از Hosseein2323 همین الان با یه ترفند ازش پرسیدم که اکانت ماله خودته و اون گفت آره اینم مدرکم از اکانت مولتی بودنش لطفا اگر ممکنه هر چه سریع تر مجازات بشه چون نمیزاره ما بازیمونو بکنیم نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 چرا پاسخ داده نمیشه نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SepehrRs ارسال شده در September 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۲۰ در 04:05، MASlH گفته است: چرا پاسخ داده نمیشه بازیکن مجازات شده این شکایت تکراریه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.