BaRBeD ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: و • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: و • توضیحات: با سلام خدمت ادمین های عزیز میخاستم گزارش یک کلاه برداری فوق هوشمندانه را که توسط همکاری moltafet و hardness انجام گرفته رو گذارش بدم توضیحات کامل تویه عکس ها هست اما به صورت مختصر این دو نفر میخواستند با قیمت 2700000 دوچرخه BMX را بجایه ماشین INFERNUSE بفروشند پلیری ایدی moltafet سوار ماشین و دوستش hardness سوار دوچرخه ای که پشت دیوار مخفی کرده بودند ایستاده بودند و این عزیزان از افراد دیگر هم کلاه برداری های داشتند اما به دلیل نداشتن مدرک انها نتوانستند ثابت کنند ادمین هایه عزیز و ارجمند امید وارم به این قضیه خوب رسیدگی شود . ((با تشکر)) • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MRALIAKBAR ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 نه نه خوشم اومد دمشون گرم ازین حرکتا انجام بدم باحاله ملتفت و هاردنس همکار خواستین من هستما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 راحت میشه سر همه رو کلاه گذاشت ولی حرامه فایده نداره واقعا متاسفم براتون !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
99mrbig99 ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 در 44 دقیقه قبل، erfanx118 گفته است: من تو دوره کاراموزیشون هستم DADA POL MEDE لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OpieWinston ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 در 1 ساعت قبل، mhmd23s گفته است: فوق هوشمندانه Alireza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 (ویرایش شده) ویرایش شده September 7, 2020 توسط Original >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AllEYSONME ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 1-کلاه برداری زمانی انجام میشه که من از شما پولی دریافت کرده باشم. 2-من شاید به شما پیشنهاد معاوضه داده باشم ولی قبول کردن یا نکردنش به خودتون مربوطه. اینو یادم رفت بگم. این کاره من هوشمندانه نبود فقط 10% از دانهسته هامو قالب کردم به 90% ندانسته های شما 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 در 27 دقیقه قبل، Original گفته است: فقط همین Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OpieWinston ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 در 31 دقیقه قبل، XdevilX گفته است: این کاره من هوشمندانه نبود فقط 10% از دانهسته هامو قالب کردم به 90% ندانسته های شما Alireza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpiriT ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 @XdevilX دس خوش : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Marijuana ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 باسلام درود خدمت شاکی عزیزم این BMX مال منه و بنده دوس دارم 2میلون بفروشم یا 1$ شما میتونی Accept کنی یا نکنی من کاری ندارم به معامله شما نداشتم امدم دچرخم به قیمت بالایی چون دست خودم بوده میفروشم به کسی هم مربوط نیست اگ مدرکی دارید که من تلاش برایه کلاهبرداری کردم همینجا اپلود کنید اگر Moltafet به شما درخواست میداد درست بود شکایت شما قبول میشد ولی ایشون و من نمیدونیم ماجرا از چه خبره فقط میدونم شما bmx من میخاستید گفتم 2میل700میفروشم 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SepehrRs ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 (ویرایش شده) با سلام شکایت شما رد شد 1- وقتی شما از Tradecar استفاده میکنید یه پنل واسه شما ظاهر میشه که شما میتونید قبول کنید یا قبول نکنید و شما قبول کردید 2- همیشه واسه Trade از Report استفاده کنید +بسته شد I`Hurt I`Learnd I`Changed ویرایش شده September 7, 2020 توسط Sepehr7 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده