SalkhordeyeMariz ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 - موضوع: آواتار - عکسی که در نظر دارید: (می توانید از خود طراح بخواهید طبق موضوع برای شما عکس پیدا کند) - نوشته روی عکس: SekhavatMand - توضیحات بیشتر: یه گیف خوبو درخور باشه .Sometimes we perceive things as what we want them to be instead of what they actually are لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalkhordeyeMariz ارسال شده در September 6, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2020 @Mary برا من نمیسازی؟ .Sometimes we perceive things as what we want them to be instead of what they actually are لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در September 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2020 سلام یه طرح پیشنهادی میدین؟ که میخواین چطوری باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalkhordeyeMariz ارسال شده در September 6, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2020 سلام @Mary من هیچ طرح ب خصوصی توی ذهنم نیست یکی به سلیقه خودت یه چیزی بساز .Sometimes we perceive things as what we want them to be instead of what they actually are لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalkhordeyeMariz ارسال شده در September 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 داداش مریم ماله ما چی شد؟ @Mary .Sometimes we perceive things as what we want them to be instead of what they actually are لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در September 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 سلام با عرض پوزش بابت تأخیر؛ سفارش شما انجام شد؛ امیدوارم بپسندید؛ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalkhordeyeMariz ارسال شده در September 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 میگما یکم خز نیس؟ ولی بازم ممنونم که وقت گذاشتین .Sometimes we perceive things as what we want them to be instead of what they actually are لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در September 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 در 12 ساعت قبل، SekhavatMand گفته است: میگما یکم خز نیس؟ ولی بازم ممنونم که وقت گذاشتین معمولاً سفارش هایی که به عهده خود فرد میذارین باعث میشه اختلاف سلیقه پیش بیاد. من چون نمیدونم شما چی باب میلتونه و اخلاقتون چطوریه خیلی سخته که بخوام طبق سلیقه خودم یه کار رو بهتون تحویل بدم و شما خوشتون بیاد. ایشالا اگه بهم بگید که چی میخواید بتونم سعیمو بکنم که شبیه سلیقتون در بیارم. حتی اشاره ی ریز که چه چیزی چه رنگی چه شکلی خیلی به آدم کمک میکنه که به چیزی که باب میلتون هست نزدیک باشه. عذرمیخوام که باب میلتون نبود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalkhordeyeMariz ارسال شده در September 12, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۲۱ در 02:12، Mary گفته است: عذرمیخوام که باب میلتون نبود. خواهش میکنم. مثل همیشه عالی بود .Sometimes we perceive things as what we want them to be instead of what they actually are لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PeRilouS ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۲۰ در 00:54، SekhavatMand گفته است: داداش مریم NiggaZ Wit AttitudeS TeZCaS Family PeRilouS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalkhordeyeMariz ارسال شده در September 12, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 در 55 دقیقه قبل، BallasLeader گفته است: =|? .Sometimes we perceive things as what we want them to be instead of what they actually are لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در September 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2020 + بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده