illuminati ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در 2 دقیقه قبل، erfanx118 گفته است: کاش حداقل لگ سرور رو رفع میکردن آره اینطوری Paintball و war دسته متوسط حال میداد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 دوستان محیط کاربری تا اطلاع ثانوی خاموش خواهد بود و مدیریت درحال حل کردن موضوع هستند بسته شد. نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2FM ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در 2 دقیقه قبل، erfanx118 گفته است: مگه کالاف دیوتی هست که 20gig اپدیت بده اونش دیگه دسته من نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در 2 دقیقه قبل، erfanx118 گفته است: مگه کالاف دیوتی هست که 20gig اپدیت بده کالاف یه هفته 10گیگ اپدیت میده کل هلیکوپتر هارو حذف میکنه هفته بعدش 10گیگ دوباره اپدیت میده اونارو برگردونه نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 بسته شد. نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2FM ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 میگم قرار بوود سوال های فک تغییری کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
illuminati ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در 3 دقیقه قبل، Original گفته است: بسته شد. چی بسته شد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در September 4, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در 9 دقیقه قبل، Original گفته است: باتشکر ، یعنی آپدیتی در راه نیست در این مورد؟ من نگفتم آپدیتی نیست نقل قول In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در 4 دقیقه قبل، Original گفته است: دوستان محیط کاربری تا اطلاع ثانوی خاموش خواهد بود و مدیریت درحال حل کردن موضوع هستند بسته شد. سیس ماست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2FM ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در 3 دقیقه قبل، LearninG گفته است: من نگفتم آپدیتی نیست اپدیت فدا سرت نمیدونی که سرور درست میشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در 3 دقیقه قبل، LearninG گفته است: من نگفتم آپدیتی نیست #زود_قضاوت_نکنیم نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
illuminati ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در 2 دقیقه قبل، LearninG گفته است: من نگفتم آپدیتی نیست من نفهمیدم آخر اپدیت داره میاد الان یا نه ؟ اگه نمیاد بگید خو برم اپکس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 یکم عکس از بازی outlast 2 بزارم بترسید نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در 2 دقیقه قبل، LearninG گفته است: من نگفتم آپدیتی نیست اوه شت اپدیت اومدددددددددددد برید تو لانچررر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2FM ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در 3 دقیقه قبل، Saryy گفته است: من نفهمیدم آخر اپدیت داره میاد الان یا نه ؟ اگه نمیاد بگید خو برم اپکس اپکس بتل رویالش 5 5vs ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در 2 دقیقه قبل، Pouria0JM گفته است: من خندم گرفت بیشتر |: گیم پلیشو برو ببین عکس ترسناکشو پیدا نکردم نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در 2 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: گیم پلیشو برو ببین عکس ترسناکشو پیدا نکردم ترسناکه من دیدم @LearninG میشه یه شفاف سازی در این مورد بفرمایین دلیل قطع شدن چی بوده آیا آپدیتی در راهه؟ نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2FM ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 زمانم نمیگن کی تعمیرش تموم میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 ولی ای کاش بشه تو اپدیت جدید کاری برای کسایی که پنتیوم نیستن حداکثر 2 یا 3 ماشین داشته باشن نه اینکه 1 ماشین که نمیتونیم بفروشیم و جدیدتر بخریم . ی خرده نامردی میشه نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eblis ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 سرور رو تمدید نکردن و هاستش تموم شده نقل قول Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2FM ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در 2 دقیقه قبل، Pouria0JM گفته است: سرور باز نشد. بسته شد. :| میدونم بسته شد کی باز میشه نمیگن چرا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 فک کنم علی نمیدونه سرور به چیز رفته میاد تو فروم میگه عه من خودم صبح جمعه متوجه شدم یه سوال الان که UCP آپدیت نشده منطقی اینه که من دارم رسپکت میگیرم الان XD نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 بریم فروم بازی @Original @83mehrdad83 نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2FM ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 کلن وار /متینگ کنسل شد فک کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eblis ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در 4 دقیقه قبل، RooTkiT گفته است: سرور رو تمدید نکردن و هاستش تموم شده احتمال 100 درصد نقل قول Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.