MRALIAKBAR ارسال شده در September 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2020 pyl عشق دیرینه من تا ابد هستی عزیز دل من ایشالله توو agsa میکنیم زندگی رو از یاد میبریم غم غصه لعنتی رو علی جان نازگلکم به کار بگیر توانایی تا نشه سرور تو rpg ی سر راهی وطنم ایران زمین از سمت تحتانی بدن((مخرج)) میکنه حمایت این سرورو به خاکم((ایران))قسم مهرداد جان عشق منه اول هر ماه هارو ساییده اورجینال هم تاپیک های شفاف سازی رو تاپیده ((مهرداد همیشه میگه اول ماه اپدیت میاد اورجینال هم عزیز نمیدونم اسمت چیه همیشه تایپک شفاف سازی میزاره)) علی جان اگه باشه تووی سرورت شغل whore همیشه دل ما جوونا هم یه کمی وا میشه عشقای عزیز من همیشه بکنین منو حمایت تا بترکونین لایکو کامنت هارو #اول هر ماه میکنیم آه آه 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arash34 ارسال شده در September 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در September 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2020 در 9 ساعت قبل، MRALIAKBAR گفته است: #اول هر ماه میکنیم آه آه وضعیتت خیلی خطرناکه یکی دکتر برو اه اه چیه بی ادب ضمنا همینجوری برایPYL شعر بگی شاید بتونی شاعر بشیو یک کتاب براش بدی بیرون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MRALIAKBAR ارسال شده در September 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2020 در 6 ساعت قبل، AMiREpiCure گفته است: وضعیتت خیلی خطرناکه یکی دکتر برو اه اه چیه بی ادب ضمنا همینجوری برایPYL شعر بگی شاید بتونی شاعر بشیو یک کتاب براش بدی بیرون عزیزم آه آه بی ادبیه؟؟میشه بگی چه چیز بدی داره؟ آه آه واکنشیه که از شدت دردناک بودن نیومدن اپدیت نشون میدیم شعر هام هم بیشتر شر هستن نمیشه کتاب درست کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeRoiN ارسال شده در September 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2020 عجب نقل قول Devil May Cry لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Potent ارسال شده در September 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2020 در هم اکنون، MRALIAKBAR گفته است: عشقای عزیز من همیشه بکنین منو عجب نقل قول ...Nabud shode لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MRALIAKBAR ارسال شده در September 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2020 در 5 دقیقه قبل، SkeletooN گفته است: عجب تحریف در اشعار بنده موجه گمراهی دیگر عزیزان میشود لطفا اشعار بنده را +18 جلوه ندهید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در September 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2020 در 6 ساعت قبل، MRALIAKBAR گفته است: شعر هام هم بیشتر شر هستن نمیشه کتاب درست کرد خودش آره ولی حداقل پرمعنا و مفهومه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در 19 ساعت قبل، MRALIAKBAR گفته است: عزیزم آه آه بی ادبیه؟؟میشه بگی چه چیز بدی داره؟ آه آه واکنشیه که از شدت دردناک بودن نیومدن اپدیت نشون میدیم شعر هام هم بیشتر شر هستن نمیشه کتاب درست کرد نه اتفاقن اه اه خیلی چیز خوبیه سعی کن ادامه بدی این اه اهو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHK ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۱۳ در 00:13، MRALIAKBAR گفته است: pyl عشق دیرینه من تا ابد هستی عزیز دل من ایشالله توو agsa میکنیم زندگی رو از یاد میبریم غم غصه لعنتی رو علی جان نازگلکم به کار بگیر توانایی تا نشه سرور تو rpg ی سر راهی وطنم ایران زمین از سمت تحتانی بدن((مخرج)) میکنه حمایت این سرورو به خاکم((ایران))قسم مهرداد جان عشق منه اول هر ماه هارو ساییده اورجینال هم تاپیک های شفاف سازی رو تاپیده ((مهرداد همیشه میگه اول ماه اپدیت میاد اورجینال هم عزیز نمیدونم اسمت چیه همیشه تایپک شفاف سازی میزاره)) علی جان اگه باشه تووی سرورت شغل whore همیشه دل ما جوونا هم یه کمی وا میشه عشقای عزیز من همیشه بکنین منو حمایت تا بترکونین لایکو کامنت هارو #اول هر ماه میکنیم آه آه چرا آه آه میکنی ؟! نقل قول -------This Is Amir------ مَن صَدرُ هیچ موقِع به هیچکَس نَدادَم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Feu ارسال شده در February 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2022 در در ۱۳۹۹/۶/۱۳ در 00:13، MRALIAKBAR گفته است: pyl عشق دیرینه من تا ابد هستی عزیز دل من ایشالله توو agsa میکنیم زندگی رو از یاد میبریم غم غصه لعنتی رو علی جان نازگلکم به کار بگیر توانایی تا نشه سرور تو rpg ی سر راهی وطنم ایران زمین از سمت تحتانی بدن((مخرج)) میکنه حمایت این سرورو به خاکم((ایران))قسم مهرداد جان عشق منه اول هر ماه هارو ساییده اورجینال هم تاپیک های شفاف سازی رو تاپیده ((مهرداد همیشه میگه اول ماه اپدیت میاد اورجینال هم عزیز نمیدونم اسمت چیه همیشه تایپک شفاف سازی میزاره)) علی جان اگه باشه تووی سرورت شغل whore همیشه دل ما جوونا هم یه کمی وا میشه عشقای عزیز من همیشه بکنین منو حمایت تا بترکونین لایکو کامنت هارو #اول هر ماه میکنیم آه آه نقل قول ᵢ ₐₘ ₗₑₐᵣₙᵢₙg ₜₕₐₜ wₕₒ ᵢ ₐₘ ᵢₛ ₙₒₜ ₛₒ bₐd 𝐀𝐥𝐢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Toxicel ارسال شده در February 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2022 در در ۱۳۹۹/۶/۱۳ در 00:13، MRALIAKBAR گفته است: pyl عشق دیرینه من تا ابد هستی عزیز دل من ایشالله توو agsa میکنیم زندگی رو از یاد میبریم غم غصه لعنتی رو علی جان نازگلکم به کار بگیر توانایی تا نشه سرور تو rpg ی سر راهی وطنم ایران زمین از سمت تحتانی بدن((مخرج)) میکنه حمایت این سرورو به خاکم((ایران))قسم مهرداد جان عشق منه اول هر ماه هارو ساییده اورجینال هم تاپیک های شفاف سازی رو تاپیده ((مهرداد همیشه میگه اول ماه اپدیت میاد اورجینال هم عزیز نمیدونم اسمت چیه همیشه تایپک شفاف سازی میزاره)) علی جان اگه باشه تووی سرورت شغل whore همیشه دل ما جوونا هم یه کمی وا میشه عشقای عزیز من همیشه بکنین منو حمایت تا بترکونین لایکو کامنت هارو #اول هر ماه میکنیم آه آه عجیبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.