VeNoM ارسال شده در September 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: واقعا بعد از چند هفته برگشتم سرور دارم با رفیقام صحبت میکنم!!!! بدون اینکه ازم چک پیسی بخواد زده UCP منو خراب کرده منو الکی بن کرده مدرک بده من چیت زدم تاریخچه کل UCP ببینید من تو عمرم چیت نزدم اصلا بلد نیست خب بدون چک پیسی منو بن کرده این یعنی چی دقیقا منو ادمین مهدی هم میشناسه اینجور آدمی نیستم خداوکیلی زشته این کارا چیه دارم با رفیقام حرف میزنم یهو میزنه شما بن شدید. بکس کشی یا بچه بازیه؟؟؟ @Ali ۲ساله تو سرورت پلی میدم تو این ۲ سال کلا ۱ بار بن شدم سر تبلیغ اونم ۲ سال پیش خیلی ممنونم علی بابت این سرورت ولی خودت نگا کن بدون چک پیسی بن کردددددددددددددددد! تقاضای رسیدگی سریع به این موضوع رو دارم • مدارک (فیلم یا عکس): اینم فیلمی که رفیقام ازم گرفتن برای موفقیت باید از 3 مرحله گذشت: ابتدا مورد تمسخر واقع میشوی سپس با خشونت به مخالفت با تو میپردازند سرانجام به تو ایمان می آورند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در September 2, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2020 درود ایشون شما رو به اشتباه بن کردن و پس از اطلاع دادن موضوع به بنده شما آنبن شدید. ایشون نیز مجازات شدند. شکایت شما تایید شد. بسته شد. 2 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده