MrBlackuot ارسال شده در June 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ُچند دقیقه پیش یکی بهم زنگ زد گفت رفیقتم این اکانت مولتیمه من باورش نکردم گفتم بیا تس یا بهم توی تلگرام پی ام بده یهو دیدم بن شدم من نه آی پی تی ماسپیکی دادم نه ای دی تلگرامی ایشون چرا منو الکی زدن بن کردن مدارک هم به صورت کامل دارم SS گرفتم از کل تماس من و ایشون یهو زدن منو بن کردن. • مدارک (فیلم یا عکس): http://s8.picofile.com/file/8298070318/screens.rar.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در June 18, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2017 با سلام ادمین مربوطه 24 زمان برای پاسخ را دارا خواهند بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TwilighT ارسال شده در June 18, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2017 با سلام خدمت تمامی بازیکنان عزیز و عرض خسته نباشید خدمت همگی مدارک و مستندات اینجانب به مدیریت سرور ارسال گردید. باشد تا رستگار شویم. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در June 18, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2017 شکایت شما رد شد ( کار ادمین مربوطه صحیح بوده ) بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده