MyOwnRules ارسال شده در August 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: 50 min رو پی سی من امده که اگه یک بار کرش بخورمم بنم 50 دقیقه در هفته 5 بار چک پیسی شدم امروز Sfc امده زمانی که /Sleepبودم درخواست چک پیسی داده که شانس اوردم رفیقم بهم گفته امده جات وگرنه به فنا میرفتم شاید یکی بخواد ناهار بخوره واقعا این نا عدالتی هارو تموم کنید 3 باره چک پی سی بن شدم بعدش ipعوض کردم از زیر دیداس در بیام این بارم 50 دقیقه رو پیسیم بوده تازه مجبورمم کرده Alpemixبریزم • مدارک (فیلم یا عکس): امروز صبح دمش گرم قشنگ چک پیسی کرد رفتش اما Sfc 50 min چک پیسیم کرد ایناجا واسه بار اول که بهم گفتن برو هم /sleep کردم باز امد بلخره دادم در خواست کامل فیلم چک پی سی کنید کی گفته کسی نتش مشکل نداره ممکنه بپره این کارشون نا حقی درخواست فیلم کنید و اول فیلمشون ببنید /Sleepبودم چی بگم والا 50 min! رو سیستم بود 1 رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در August 29, 2020 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2020 سلام و درود: خنده های فراوان. 1-ادمین ها طبق قوانین مجبور به کنترل سیستم در مواقع مشاهده ی کوچک ترین اثر از چیت و ریبورت شدن شخص هستند. طبق صحیت های انجام شده با بالا ترین ادمین وقت سرور و پافشاری شاکی این کنترل سیستم انجام شد. 1- برنامه ی AnyDesk طبف صحبت های انجام شده با ادمین ها دارای مشکل می باشد و سبب Crash می شود. در صورت نیاز مدارک مورد نظر به ادمین مربوطه ارسال می شود. با تشکر: ™Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در August 30, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2020 سلام و درود چک شدن شما مشکلی نداشت همچنین منجر به بن هم نشد و به نظر نیازی به شکایت نبود. بابت چک شدن های متعدد هم به ادمین مربوطه تذکر های لازم داده شد. بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده