AmirDaei ارسال شده در August 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2020 بازیگر نقش پلنگ سیاه درگذشت . . چدویک بوزمن پس از ۴ سال مبارزه با سرطان درگذشت +این خبر در پیج رسمی اینستاگرام ایشون پست شده +من که خیلی با بازیگریش حال میکردم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeadPooI ارسال شده در August 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2020 خدا بیامرزه نقل قول You Dont Need to be a Superhero to Get the Girl, the Right Girl will Bring Out the Hero in You [DeadPool] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 29, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2020 در 2 ساعت قبل، DeadPooI گفته است: خدا بیامرزه اره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در August 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2020 روحش شاد و یادش گرامی نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در August 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2020 در 2 ساعت قبل، AMiREpiCure گفته است: پیج رسمی اینستاگرام اگه خواست بفروشه خبر بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 29, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2020 در 59 دقیقه قبل، Redux گفته است: اگه خواست بفروشه خبر بده اوک در ۱ ساعت قبل، Original گفته است: روحش شاد و یادش گرامی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirSalar ارسال شده در August 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2020 روحش شاد من عاشق پلنگ سیاه بودم. نقل قول >>>>>> AmirSalar<<<<<< لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 29, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2020 در 22 دقیقه قبل، Amir5477 گفته است: روحش شاد من عاشق پلنگ سیاه بودم. واقعن ایفای نقشش داخل فیلم پلنگ سیاه و avengerz عالی بود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShiFtE ارسال شده در April 5 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5 در ۱۳۹۹/۶/۸ در 14:37، AmirDaei گفته است: بازیگر نقش پلنگ سیاه درگذشت . . چدویک بوزمن پس از ۴ سال مبارزه با سرطان درگذشت +این خبر در پیج رسمی اینستاگرام ایشون پست شده +من که خیلی با بازیگریش حال میکردم هعب 3 سال گذشت نقل قول وقتی ارزش ها عوض میشوند عوضی ها با ارزش میشوند! My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.