AlligatoR ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 چمیدونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdRF ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 الآن این amirking که نوشتی! امضا هست بعد نمی دونی! |: @AmiRKinG نقل قول Hey Amu Hey DTH لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 (ویرایش شده) راهنماییت میکنم اما خیلی خیلی خلاصه یه گزینه تو فروم هست به اسم تنظیمات حساب کاربری بزنی روش یه گزینه هست به اسم امضا میزنی و امضا میزاری. @RozGold ویرایش شده September 4, 2020 توسط AmiRKinG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdRF ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 (ویرایش شده) مرسی! @AmiRKinG در 16 دقیقه قبل، AmiRKinG گفته است: راهنماییت میکنم اما خیلی خیلی خلاصه یه گزینه تو فروم هست به اسم تنظیمات حساب کاربری بزنی روش یه گزینه هست به اسم امضا میزنی و امضا میزاری. @RozGold یه سوال دیگه چجور سره اسکینت گزاشتی تو امضات!؟ @AmiRKinG ویرایش شده September 4, 2020 توسط RozGold نقل قول Hey Amu Hey DTH لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در 8 دقیقه قبل، RozGold گفته است: مرسی! @AmiRKinG یه سوال دیگه چجور سره اسکینت گزاشتی تو امضات!؟ @AmiRKinG دیگه برا این 2سوال یه لایک و دنبال هم نمیکنی میری تو UCP اکانتت و وقتی وارد میشی بالا صفحه سر اسکین تو زده اونو کپی میکنی میاریش اینجا، من وقتی میخوام کپی کنمش کلیک راست که میکنم روی گزینه copy image location میزنم تو هم اینطوری کپی و تو امضات پیست کن تا آموزشاتی دیگر بدرود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 در 12 ساعت قبل، Silver گفته است: دیگه ادمین نیستم بگو کیستی پست های فروم و ادبیاتشو با @BallasLeader مقایسه کن زیاد تفاوتی نیست همچنین تو فیلمایی که رکورد میکنه دقیقا مثل آقای بالاس لیدر رزولیشن و نسبت صفحه و همچنین اون آیکونه بالا که نشون میده برنامه کرک نشده نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadAli ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در September 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۸ در 09:53، AMiREpiCure گفته است: Saryy منم تقریبن شبیه توئم ولی یکم بالاتر اگه تعریف از خود نباشه بیین فقط برو PB سعی کن AIM رو بیشتر رو هد بیاری و تیر اندازی کنی یعنی بهترین کار اینه ولی در کل خوبه با تمرین زیاد انشالله گانریت به نقطه اوج میرسه موفق باشی آره آره من که میدونم بالاتر؟ نمیخوام ازش تعریف کنم ولی باش تک ب تک میری؟ چون میدونم میخوری میگم... شاخ نشی در در ۱۳۹۹/۶/۱۴ در 23:46، RozGold گفته است: درود خدمت ماهان عزیز چطور امضا بزارم تو فرم!؟ میشه راهنمایی کنید!؟ و ب پست شما... چه ربطی ب Title داشت نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaGhi ارسال شده در September 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2020 BAD NIS نقل قول حرفاتون داره اثر منفی تو رو میکنم میرم نفر بعدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در November 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeRiS ارسال شده در November 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2020 به عنوان یک نوب در گانری خدمتتون عرض میکنم که تمرین کن |: نقل قول زنده باد اشتباهه خوبه من. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
P00YA ارسال شده در November 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۱۰ در 22:43، 83mehrdad83 گفته است: بسم الله الرّحمن الرّحیم(۱) الحمدلله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا محمّد و آله الطّاهرین سیّما بقیّة الله فی الارضین. خدا را شاکر هستیم که این توفیق را به پلیرای آرساکیا داد که در موعد مقرّر و معیّن بتوانند این تاپیک را تشکیل بدهند و نمایندگان منتخب گانر های سرور پیام خودشان را به این مجمع مهم و تأثیرگذار ملّی بفرستند، و خدا را شاکر هستیم از اینکه امروز به بنده توفیق داد که بتوانیم با توجّه به شرایط جاری سرور، شرایط بیماری و محدودیّتهای موجود، این دیدار را با شما داشته باشیم و عرایضی را عرض بکنیم. از جناب آقای دکتر ممد، رئیس محترم TZ هم تشکّر میکنیم؛ مطالب بسیار خوب و البتّه مهمّی بیان کردند. از خدا میخواهیم که به شما همه -به رئیس و هیئترئیسه و آحاد نمایندگان محترم- این توفیق را بدهد که بتوانید این مطالب مهم و اساسی را انشاءالله از مجاریِ درستِ قانونیِ خودش دنبال کنید و به نتیجه برسانید. بنده اوّلاً یک جملهای راجع به خود این تاپیک شما عرض میکنم، بعد یک چند کلمهای دربارهی شرایطِ کلّیِ سرور عرایضی را به شما تقدیم میکنم، بعد از آن هم توصیههایی دارم، عرایضی دارم به شما نمایندگان، آنها را خواهم شمرد و عرض میکنم، در آخر هم اگر وقتی باقی بود، راجع به این مسئلهی بیماری جاری کشور -این کرونا- چند جملهای مجدّداً عرض خواهم کرد. آپدیت بعدی؛ مظهر امید و انتظار مردم امّا در مورد اوّل که مربوط به سرور شما است، یک نکتهی مهم این است که این آپدیت -آپدیت بعدی- آپدیت امید و انتظار مردم است، نقطهی امید مردم و مظهر امید مردم است؛ چرا؟ چون مردم در شرایط سخت بیماری پای بازی آمدند و وقت خود را در این بازی سپری کردند؛ در شرایط سخت اقتصادی. علاوهی بر این، امواج تبلیغات گوناگون از اطراف از سوی دشمنان خارجی، بعضاً هم عدّهی قلیلی در داخل [بود]، حرفهایی زده میشد، تبلیغاتی میشد که مأیوسکننده بود، ناامیدکننده بود و به طور طبیعی بایستی مردم را از آمدن به عرصهی بازی و سرور مانع میشد. با همهی این شرایط، مردم با یک درصد قابل قبولی -که باز در دنیا جزو درصدهای خوب است- پای بازی آمدند و خودشان را سرگرم کردند و به آپدیت و نظر شما احترام گزاشتند؛ چرا؟ چون امیدوار بودند. علیرغم همهی این عواملی که دست به دست هم داده بود تا مردم را از سرور و از آپدیت و از علی و مانی مأیوس کند و ناامید کند، مردم آمدند و امیدوارانه به آپدیت بعدی رأی دادند و سرور شماها را انتخاب کردند. پس این اپدیت مظهر امید مردم است، مظهر انتظار مردم است؛ این بسیار نکتهی مهمّی است. اپدیت بعدی؛ یکی از قویترین و انقلابیترین آپدیت دوران سرور خوشبختانه آپدیت بعدی یکی از قویترین و انقلابیترین اپدیتای دوران ارساکیا هم هست. بحمدالله سرشار است از نیروهای پُرانگیزه و پُرایمان، نیروهای پُرتوان، نیروهای جوان. هم جوانان تحصیلکرده و انقلابی در بین شماها زیاد هستند -جوانان کاربلد، نه دور از مسائل اجرائی؛ در بین مجموعهی شما جوانانی هستند که هم پُرانگیزه هستند، پُرتوانند، هم کاربلدند- و هم ادمین های کاربلد و پرکار ، در بین شماها جمعی از اینها هستند که وجودشان مغتنم است؛ و هم بالاخره سابقهداران در سرور؛ [یعنی] عدّهای که قبلاً در سرور بودند و شیوههای کار سرور را میشناسند. مجموعهی این سه گروه -آن جوانان، و آن مدیران، و این پیشکسوتان و سابقهداران- مجموعهی بسیار خوب و کارآمد و بهدردبخوری را بحمدالله در این سرور به وجود آورده. بنابراین، آپدیت، آپدیت بسیار خوبی است. خوشبختانه به مسائل اپدیت هم این پلیر حسّاس است. در همین 8 ماه و اندی که گذشته، انسان احساس میکند به مسائل سرور حسّاسند. سرعت عمل هم به خرج دادید؛ هم در تشکیل مدیریت قوی، هم در تشکیل کمیسیونهای تخصّصی(استف) و تعیین رؤسای این کمیسیونها(ادمین لیدر و هلپر)، و بحمدالله کار را زود پیش بردید و اینها همه در خور تحسین است. وظایف سنگینی بر دوش شما عزیزانی است که امروز مخاطب این حقیر هستید که بعد در بخش بعدی، آن چیزهایی که به ذهنم میرسد به عنوان توصیه، عرض خواهم کرد. این، آن مطلبی که مربوط به این آپدیت بود. دوستان توجه کنید به دلیل مشکلاتی که فعلا وجود دارد ادامه سخنرانی بنده حقیر، در تاپیکی جداگانه و در ساعتی دیگر خواهد بود . با تشکر-Mehrdad_Joker حاجی ناموسن این همه چیزی نوشتی حالا کل متن به کنار اَ اِ آُ هاشم گزاشته بی اعتمادم $ میدونی % چرا ؟؟؟؟ چون کبریتی @ دستمو سوزوند ^# که روش & نوشته بود بی خطر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VaFa ارسال شده در November 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۶/۱۰ در 08:58، BallasLeader گفته است: الان این چه ربتی به تایپیک داشت؟ آقای TheVisage من با کسی رل نزدم و نمیزنم و از این چیزا متنفرم همه این رو میدونن دوست داری باور بکن دوست داری باور نکن برام مهم نیست این همون میلاد هست که داخل یه تاپیک دیگه میگفت من ۶۰ تا رل دارم @PeRilouS کدوم تاپیک بود لعنتی؟؟؟ ویرایش شده November 27, 2020 توسط Marlboro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در November 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2020 3 نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clinkz ارسال شده در November 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2020 @HenDriX نقل قول We just playing Default Default# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaGhi ارسال شده در November 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2020 در 29 دقیقه قبل، RozHell گفته است: @HenDriX نقل قول حرفاتون داره اثر منفی تو رو میکنم میرم نفر بعدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fadaei ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۱۴ در 23:50، ShooM گفته است: الآن خودت چجور گزاشتی!؟ @AmiRKinG Q/ نقل قول ????? ?? ? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdRF ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 در 5 ساعت قبل، HiLL گفته است: Q/ نقل قول Hey Amu Hey DTH لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 در 2 ساعت قبل، ShooM گفته است: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در December 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2020 ندیدم تا حالا نقل قول NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در December 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2020 نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در December 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2020 GooD نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2020 باسلام ! گانری شما خوب است ! اما یک سوال : آیا گانری من خوب است؟ طبق چیز هایی که در پینتبال منو دیدین ! + فیلم نمیتونم بگیرم ولی بگم که هر بار 3Kill & 50deals میشم ! آیا خوبه؟ دوستان میشه کلاس اموزشی گانری بزاره واسم ممنون . نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در December 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2020 در 6 ساعت قبل، Erfandf گفته است: دوستان میشه کلاس اموزشی گانری بزاره واسم ممنون . ۱ میل نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در December 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2020 در 7 ساعت قبل، Erfandf گفته است: وستان میشه کلاس اموزشی گانری بزاره واسم ممنون . اومد به من یاد بده چند ماه پیش پشیمون شدم @Luciano نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.