Mahdi1 ارسال شده در August 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ____ • توضیحات: در event LMS آقای RozHell و هلپر ایونت آقای rozGod در هنگام فریز با مینی گان هی به اطراف من با مینی گان تیر می زدن که یکی از اون تیر ها خورد به من و باعث شد آرمر من نصف بشه. • مدارک (فیلم یا عکس): http://8upload.ir/uploads/f73694329.jpg h لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clinkz ارسال شده در August 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2020 (ویرایش شده) با سلام بنده تیری نزدم اگر هم تیری زده شده از helper بوده و اون موقعه پینگ بالایی داشته یا لگ لانچر بوده ولی شما با اینحال نباید بیاید بالا و اینکه ما در e/ گفته بودم که بالا نیاید که شما امدید در صورت نیاز فیلم را هم ارسال میکنم شما اگر فیلمی دارید که من به شما تیر زدم اپلود کنید نقل قول نقل قول ویرایش شده August 27, 2020 توسط danyal 1 We just playing Default Default# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده