ZahRa ارسال شده در June 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام خدمت ادمین ها, دلیل شکایت بنده گرفتن فیلم از بازیکن: Mahdi__21 به دلیل Aim میباشد فیلم هایی که تهیه شده با کیفت اصلی میباشند که حجم زیادی ندارند لذا تقاضامند هستم بازیکن مربوطه فیلم هارا با کیفیت اصلی و بدون دستکاری در کیفیت اپلود کنند که بررسی شود. در تمامی فیلم ها زمانی که من از اون ها فیلم میخوام مشخص شده و از بازیکن مربوطه درخواست دارم که به نظم در تحویل دادن فیلم ها توجه کند. تاکیید میکنم کیفیت فیلم برای تشخیص AimBot مهم میباشد. • مدارک (فیلم یا عکس): فیلم اول = کلیک برای دریافت لینک فیلم دوم = کلیک برای دریافت لینک فیلم سوم = کلیک برای دریافت لینک فیلم چهارم = کلیک برای دریافت لینک فیلم پنجم = کلیک برای دریافت لینک فیلم ششم = کیلک برای دریافت لینک با تشکر از ادمین ها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alperen ارسال شده در June 18, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2017 با سلام بازیکن مورد نظر 24 ساعت فرصت دارن از هر شش صحنه مربوط فیلم خود را در اختیار قرار دهند با تشکر. Duygularım ağır yaralı لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaHDi021 ارسال شده در June 19, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2017 سلام و عرض ادب به شما ادمین گل. لینک فیلم: http://s9.picofile.com/file/8298255684/avc_gta_sa_2017_06_17_05_05_47_560.mp4.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZahRa ارسال شده در June 19, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2017 با سلامی دوباره خدمت شما. ممنون از اینکه فیلم خودتون رو اپلود کردید ولی فقط بخش اول فیلم رو دادید که همین هم کافیه چون Spread در کل فیلم قابل مشاهده است و همچنین از ساعت: 5:13 دقیقه که فیلم دوم من میباشد Aimbot شما کاملا مشخص میباشد. با تشکر از ادمین WazrinG برای رسیدگی به ریپورت تمامی مدارک کامل و دقیق بودند. خدانگهدار. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alperen ارسال شده در June 22, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2017 با سلام طبق بررسی های انجام شده با تیم چیت شناس شکایت شما مورد تایید قرار گرفت ( بازیکن مورد نظر 20 روز از سرور محروم شد ) بسته شد. Duygularım ağır yaralı لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده