Momojaja ارسال شده در August 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: _____ • توضیحات: بنده بی دلیل قبل از شروع مسابقه کشته شدم. [Report/] هم استفاده کردم و گفتن شکایت کنم. گفته بودن [Car 1/] استفاده کرده ام ولی [Relax/] استفاده کرده بودم. ایشان نگفتن که [Animlist/] مجاز نیست. [Car 1/] فرق دارد و آن تا وقتی که گفته نشود [Animlist/] مجاز نیست مثل بقیه [Animlist/] ها مجاز است. • مدارک (فیلم یا عکس): ????? ??? ????? ??? ??? ?????? ??? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در August 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2020 در 14 دقیقه قبل، Momojaja گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: _____ • توضیحات: بنده بی دلیل قبل از شروع مسابقه کشته شدم. [Report/] هم استفاده کردم و گفتن شکایت کنم. گفته بودن [Car 1/] استفاده کرده ام ولی [Relax/] استفاده کرده بودم. ایشان نگفتن که [Animlist/] مجاز نیست. [Car 1/] فرق دارد و آن تا وقتی که گفته نشود [Animlist/] مجاز نیست مثل بقیه [Animlist/] ها مجاز است. • مدارک (فیلم یا عکس): تو Whokillکه گفته یکی دیگه کشته تورو باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Momojaja ارسال شده در August 22, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2020 در 2 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: تو Whokillکه گفته یکی دیگه کشته تورو نوشته GelofeN من که [Report/] دادم فهمیدم اون هم کمک می کرده کمی. ????? ??? ????? ??? ??? ?????? ??? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در August 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2020 @Momojaja من در e/ گفتم Car1/ یا Anim اگه بزنی کیک میشی در Whokill/ هم نوشته GeloFen!!! Gelofen هلپر ایونت نبوده! پس شما توسط اون کشته شدید و باید او تون شکایت کنید!! یعنی انقدر نمیفهمی؟! میای قسمتی که من گفتم استفاده از Anim کیک داره رو سانسور میکنی؟ مثلا هم هلپر هست اگه میخواستی از من الکی شکایت کنی حداقل قسمت Whokill هم سانسور میکردی تو میگی قبله ایونت کشته شدی درسته؟ من کشتمت مگه؟؟ GloFen تورو کشت و باید از اون شکایت کنی نه من واقعا اینجاس که باید بگی WTF لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده