AmirDaei ارسال شده در August 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2020 سلام به تمام دوستان عزیز تو این تاپیک میخام یکم در مورد ادعا پلیر های سرور حرف بزنم که کسی پیدا نمیشه ادعا نداشته باشه این تاپیک رو دارم کلی مینویسم و به کسی طعنه نمیزنم اقایونی که ادعا دارین ما خوبیم ما گانریمون قویه و... فقط حرف که نی باید عمل کنی حالا پلیر های نوب میان تو 30paintball بار میمیرن 4تا کیل دارن که همنو از بک زدن یا یکم کمتر و بیشتر چرا بازم ادعا میکنید؟ کسی با ادعا بجایی نرسیده و نخواهد رسید اگه میدونی که یکم نوبی یا کلن نوبی مث من برو از حرفای پلیر های بزرگ و پرو استفاده کن مث wolf یا deathcrazi و ... ( البته اینایی که گفتم هر وق میرم پینت بال خیلی مو میزنن بخاظر همین گفتم ) لطفن دیگه انقد ادعا نکنید والا سرور پر شده از ادعا خسته شدیم بمولاااااااا از حرفای پلیر های سطح بالا استفاده کنید نوع بازیشونو ببینید و یاد بگیرید تا بعدن شما هم بتونید همین کارارو به بقیه یاد بدید چیز دیگه ای نمیتونم بگم اگه چیزی تو ذهنتو در این مورد هست بگید مرسی _____ ______________ _________________________ _________________________________________ Dost Doshmanie ke hanoz khanjar nazade نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در August 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2020 در 23 ساعت قبل، AMiREpiCure گفته است: برو از حرفای پلیر های بزرگ و پرو استفاده کن مث wolf یا deathcrazi پوست مال کردی نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 23, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2020 در 23 دقیقه قبل، GelofeN گفته است: پوست مال کردی اون موقع کس دیگه ای تو ذهنم نبود فقظ این دو دوست عزیز رو به یاد اوردم البته ربط به پینگ و FPS هم داره دیگه خسته شدیک از این همه ادعا بازیکنا هیچ پلیری از بچگی که پرو نبوده با تلاش و تمرین پشتکار میتونن به این جایگاه برسن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmlrHosseiN ارسال شده در August 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2020 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amir0568 ارسال شده در March 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2021 در در ۱۳۹۹/۶/۱ در 14:41، Emy گفته است: سلام به تمام دوستان عزیز تو این تاپیک میخام یکم در مورد ادعا پلیر های سرور حرف بزنم که کسی پیدا نمیشه ادعا نداشته باشه این تاپیک رو دارم کلی مینویسم و به کسی طعنه نمیزنم اقایونی که ادعا دارین ما خوبیم ما گانریمون قویه و... فقط حرف که نی باید عمل کنی حالا پلیر های نوب میان تو 30paintball بار میمیرن 4تا کیل دارن که همنو از بک زدن یا یکم کمتر و بیشتر چرا بازم ادعا میکنید؟ کسی با ادعا بجایی نرسیده و نخواهد رسید اگه میدونی که یکم نوبی یا کلن نوبی مث من برو از حرفای پلیر های بزرگ و پرو استفاده کن مث wolf یا deathcrazi و ... ( البته اینایی که گفتم هر وق میرم پینت بال خیلی مو میزنن بخاظر همین گفتم ) لطفن دیگه انقد ادعا نکنید والا سرور پر شده از ادعا خسته شدیم بمولاااااااا از حرفای پلیر های سطح بالا استفاده کنید نوع بازیشونو ببینید و یاد بگیرید تا بعدن شما هم بتونید همین کارارو به بقیه یاد بدید چیز دیگه ای نمیتونم بگم اگه چیزی تو ذهنتو در این مورد هست بگید مرسی _____ ______________ _________________________ _________________________________________ Dost Doshmanie ke hanoz khanjar nazade دقیقااا حالا من خودم تو گانری نوب سگم ولی دارم سعی میکنم میرم پینت بال تمرین میکنم متاسفاه معلمی تو اولویتمه تا میرم ی جایی همه میزنگن ولی خب به هر حال وقت داشته باشم میرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در March 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2021 در 2 ساعت قبل، amir0568 گفته است: حالا من خودم تو گانری نوب سگم ولی دارم سعی میکنم میرم پینت بال تمرین میکنم متاسفاه معلمی تو اولویتمه تا میرم ی جایی همه میزنگن ولی خب به هر حال وقت داشته باشم میرم |: روزی 3ساعت نیازه نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در April 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2021 من که نفهمیدم ولی باشه نقل قول I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.