Tupac ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: Dear God • توضیحات: من از کسی شکایت کردم که با اون شکایت فرد FP80 میشد. ولی فرداش پست استفا داده و کیک FP60 شده. من میخام بدونم پست شکایت تو اولویته یا پست استفاء!؟ • مدارک (فیلم یا عکس): شکایت اول که ۱ FW گرفت. شکایت اول که ۲ که باید FP80 میشد. درخواست استفاء. رد شکایت. همچنین به پلیر مربوطه بهشون +20FP اضافه شه. .R. I. P لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hasbulla ارسال شده در August 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2020 با سلام. ایشون کی شما ازش شکایت کردید با طرفه مقابل Duel دادن و با شما کاری نداشتند.دوم اینکه بعد از شکایت رفت از اقلیت. و من مجبور شدم رد کنم. ======================================================================= ======================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tupac ارسال شده در August 23, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2020 بعد از شکایت رفت؟ کجا رفت؟ /Factionresign زد؟ تو باس میکردیش.:| .R. I. P لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tupac ارسال شده در August 26, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2020 ?DADA @FerDinaND @HadiNT .R. I. P لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FerDinaND ارسال شده در August 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما بررسی شد، لیدر مورد نظر مجازات خواهد شد، موفق باشید. +بسته شد. ما بد نبودیم چون اصلا بلد نبودیم … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده