AnTiC ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل فرم: کلاهبرداری و برداشتن پول • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: Note • توضیحات: درود، بنده از بازی خداحافظی کرده بودم، امروز اومدم دیدم بنده ۱۱،۸۰۰ پول داشتم دیدم ۱،۰۰۰ میل کم شده، ریپورت دادم و عرض کردن که پلیر Karzel که متأسّفانه پسر دایی بنده هستش، از این موقعیت سواستفاده کرده که من بای دادم و حتی با موبایل و ای پی اینترنت خودش رفته داخل اکانتم، یک میلیون پولی نیست ولی این که نزدیک ترین آدم این کارو باهات بکنه و فکر کنه نفهمی، این یکم اذیت کننده هست، اونم کسی که انقدر در مشکلات و زندگیش دستش رو گرفتم، حالا وارد حاشیه نمیشم، توضیحات مربوط رو دادن، لطفا آی پی دستگاه، آی پی اینترنت، ایشون. و چک کنید که رفته اکانت من و پول زده به خودش، در ضمن خواهان این هستم که پولم بک خورده بشه به خودم، در ضمن طبق قوانین ایشون باید مجازات هم بشن احیانا، در انتظار بررسی های پاسخ گو های شکایات عزیز هستم، • مدارک (فیلم یا عکس):از طرف من نیازی نیست. _____________________________________________________ _____________________________________________________ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/140010-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-karzel/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirKarzel ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل با سلام و درود . ايشون با گوشی بنده رفته اکانتم که ۱میل بزنه که بنده بن شم ایشون نه از گیم رفتن و یا چیزی... در گیم بنده رو هم در ارتباط بگیرید. لطفا بنده رو هم هیچ گونه بن بی دلیل نزین با بنده ارتباط بگرید هر چه بگید همون میشه. با تشکر. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/140010-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-karzel/#findComment-1434074 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnTiC ارسال شده در 12 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل (ویرایش شده) درود و احترام، ادمین مربوطه خودشون در جریان میباشند که از گیم رفتم وگرنه آخرین تاریخ ورود من، تایم های من، و... دستشون هست که اگه از گیم نمیرفتم تایم میزدم برا اکانت هام که خانه هام نپره، از هلپری استعفا نمیدادم. در ضمن هیچوقت خودم از کاری که میکنم پشیمون نمیشم چرا باید با گوشی شما پول بزنم بهتون؟ اونوقت کسی هم که خرید و فروش با پول ریال کرده میگه من نکردم طرف اومده رفته رو گوشی من، خرید و فروش کرده، پس این اصطلاح اصلا درست نیست، لطفا منطقی فکر کنید،سپس سخن بگویید، از اینجا به بعدشم لطفا در تاپیک شکایت بنده ایجاد حاشیه نکنید، چون ناظم در جریان هست و بار بعدی وارن میگیرید، پاسخگوی شکایت بررسی میکنند و طبق توضیحات و شواهد عمل می کنند، پس این درست نیست که شما اسرار کنی که بن ندهند شمارو، سبب کلاهبرداری شدید و طبق نظر پاسخگوی محترم، هم حق بنده رو پس میگیرن و محرومیت هم بنا به نظر و قواعد سرور و ادمین، انجام می دهند، بدرود. ویرایش شده 12 ساعت قبل توسط AnTiC _____________________________________________________ _____________________________________________________ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/140010-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-karzel/#findComment-1434114 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری