رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

فرم: کلاهبرداری و برداشتن پول

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 1190422-AnTiC

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 1193218-KARZEL

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: Note

• توضیحات: درود، بنده از بازی خداحافظی کرده بودم، امروز اومدم دیدم بنده ۱۱،۸۰۰ پول داشتم دیدم ۱،۰۰۰ میل کم شده، ریپورت دادم و عرض کردن که پلیر Karzel که متأسّفانه پسر دایی بنده هستش، از این موقعیت سواستفاده کرده که من بای دادم و حتی با موبایل و ای پی اینترنت خودش رفته داخل اکانتم،

یک میلیون پولی نیست ولی این که نزدیک ترین آدم این کارو باهات بکنه و فکر کنه نفهمی، این یکم اذیت کننده هست، اونم کسی که انقدر در مشکلات و زندگیش دستش رو گرفتم، حالا وارد حاشیه نمیشم، توضیحات مربوط رو دادن، لطفا آی پی دستگاه، آی پی اینترنت، ایشون. و چک کنید که رفته اکانت من و پول زده به خودش، در ضمن خواهان این هستم که پولم بک خورده بشه به خودم، در ضمن طبق قوانین ایشون باید مجازات هم بشن احیانا،

در انتظار بررسی های پاسخ گو های شکایات عزیز هستم،

• مدارک (فیلم یا عکس):از طرف من نیازی نیست.

AnTiC.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/140010-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-karzel/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام و درود .

ايشون با گوشی بنده رفته اکانتم که ۱میل بزنه که بنده بن شم ایشون نه از گیم رفتن و یا چیزی...

در گیم بنده رو هم در ارتباط بگیرید.

لطفا بنده رو هم هیچ گونه بن بی دلیل نزین با بنده ارتباط بگرید هر چه بگید همون میشه.

با تشکر.

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/140010-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-karzel/#findComment-1434074

درود و احترام،

ادمین مربوطه خودشون در جریان می‌باشند که از گیم رفتم وگرنه آخرین تاریخ ورود من، تایم های من، و...

دستشون هست که اگه از گیم نمی‌رفتم تایم میزدم برا اکانت هام که خانه هام نپره، از هلپری استعفا نمی‌دادم.

در ضمن هیچوقت خودم از کاری که میکنم پشیمون نمیشم چرا باید با گوشی شما پول بزنم بهتون؟

اونوقت کسی هم که خرید و فروش با پول ریال کرده میگه من نکردم طرف اومده رفته رو گوشی من، خرید و فروش کرده، پس این اصطلاح اصلا درست نیست،

لطفا منطقی فکر کنید،سپس سخن بگویید، از اینجا به بعدشم لطفا در تاپیک شکایت بنده ایجاد حاشیه نکنید، چون ناظم در جریان هست و بار بعدی وارن میگیرید،

پاسخگوی شکایت بررسی می‌کنند و طبق توضیحات و شواهد عمل می کنند، پس این درست نیست که شما اسرار کنی که بن ندهند شمارو، سبب کلاهبرداری شدید و طبق نظر پاسخگوی محترم، هم حق بنده رو پس میگیرن و محرومیت هم بنا به نظر و قواعد سرور و ادمین، انجام می دهند، 

بدرود.

ویرایش شده توسط AnTiC

AnTiC.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/140010-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-karzel/#findComment-1434114

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...